Πάτρα: Γιαγιά έστησε παγίδα σε απατεώνες και τους οδήγησε στα χέρια των αστυνομικών

Ο απατεώνας που προσπάθησε να την ξεγελάσει πως δήθεν η κόρη της είχε τροχαίο ατύχημα και έχριζε άμεσης και κοστοβόρας χειρουργικής επέμβασης.
thebest.gr

Παγίδα σε απατεώνες έστησε μία ηλικιωμένη γυναίκα από την Πάτρα όταν προσπάθησαν να την ξεγελάσουν μέσω ηλεκτρονικής απάτης. Η κ. Βάσω κατάλαβε από τα πρώτα δευτερόλεπτα της επικοινωνίας πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ο απατεώνας που προσπάθησε να την ξεγελάσει πως δήθεν η κόρη της είχε τροχαίο ατύχημα και έχριζε άμεσης και κοστοβόρας χειρουργικής επέμβασης, έπεσε στην παγίδα της όταν εκείνη τον ρώτησε σε ποια κόρη της αφορά το τροχαίο για το οποίο την ενημέρωνε ο απατεώνας, λέγοντας του «… για την Κατερίνα μου;».

Το όνομα που είπε η κα Βάσω ήταν ψεύτικο ωστόσο ο απατεώνας συμφώνησε, κάτι που επιβεβαίωσε τις υποψίες της ηλικιωμένης πως επρόκειτο για απόπειρα εξαπάτησης.

Μιλώντας στο thebest.gr, η ηλικιωμένη εξήγησε πώς έδρασε η ίδια όταν κατάλαβε τι συμβαίνει, και ποια ήταν η επέμβαση των ανδρών της Ασφάλειας, οι οποίοι έχοντας κρυφτεί σε διάφορα σημεία περιμετρικά αλλά και μέσα στο σπίτι της οδού Κορυδαλέως, με μια κίνηση, συνέλαβαν επ αυτοφόρω τον απατεώνα που μετέβη έξω από το σπίτι για να παραλάβει την τσάντα με τα χρήματα.

Που επίσης η ευφυέστατη ηλικιωμένη είχε φροντίσει να περιέχει περιοδικά.

Πηγή: dikastiko.gr

Δημοφιλή