Πήλιο: Καταγγελία για άνδρα που πυροβολεί εν ψυχρώ αδέσποτες γάτες

«Κάποιος ψυχικά ασταθής ζει ανάμεσα μας, και πυροβολεί αβέρτα γάτες».
Patrice Skrzynski / 500px via Getty Images

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το φαινόμενο κακοποίησης ζώων στο Βόλο, μετά από καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία, άνδρας πυροβολεί αδέσποτες γάτες.

Στο στόχαστρο του συγκεκριμένου προσώπου μπαίνουν κυρίως γάτες που κυκλοφορούν στην παραλία Πλατανιδίων στο Πήλιο, σύμφωνα με καταγγελία της Φιλοζωικής Οργάνωσης Βόλου. Η οργάνωση καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Η ανάρτηση της φιλοζωικής

«Κάποιος ψυχικά ασταθής ζει ανάμεσα μας, και πυροβολεί αβέρτα γάτες, πιο συγκεκριμένα ο “ψυχακιας” αυτός ζει στα Πλατανιδια Βόλου, και τα θύματα του είναι συνήθως γάτες που κυκλοφορούν στην παραλία Πλατανιδίων. Έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρχές, και περιμένουμε για τον εντοπισμό του δράστη. Ανοίξτε τα στόματα σας, σήμερα είναι γάτες αύριο ίσως εσείς. Είναι ασταθείς κι επικίνδυνοι αυτοί οι άνθρωποι. Έχει αποδειχθεί άλλωστε αμέτρητες φορές με θυμάτα ανθρώπους και ζώα. Ανοίξτε τα στόματα σας προτού να είναι αργά. Αν έχετε πληροφορίες ή υποψίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο αστυνομικό Μέγαρο Βόλου», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της στο Facebook.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του Α.Τ. Βόλου για τον εντοπισμό του.

Πηγή: Dikastiko

Δημοφιλή