ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/11/2018 14:35 EET | Updated 22/11/2018 14:55 EET

Πένθος στην ελληνική αγορά: Πέθανε ο «βασιλιάς» του χαλβά Φαρσάλων

Οσοι γνώριζαν τον Κώστα Καταραχιά, μιλούν για έναν δίκαιο επιχειρηματία, ο οποίος δεν έκανε εκπτώσεις στην ποιότητα του προϊόντος του.

Η είδηση του θανάτου του Κώστα Καταραχιά, γνωστού ως «βασιλιά του χαλβά» σκόρπισε θλίψη στην επιχειρηματική κοινότητα της Φθιώτιδας, όπου δραστηριοποιείται εκτός από τα Φάρσαλα η οικογένειά του, που είχε εγκατασταθεί στα Καμένα Βούρλα από τις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος αποτελούσε εδώ και δεκαετίες το σύμβολο του παραδοσιακού γλυκού, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 χρόνων, έπειτα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ανακοίνωση για την απώλεια του Κώστα Καταραχιά εξέδωσε και η ποδοσφαιρική ομάδα των Καμένων Βούρλων, στην οποία ο γιος του εκλιπόντα Αχιλλέας, είναι μέλος του ΔΣ:

«Η οικογένεια του Α. Ο. ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ( Δ . Σ. – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ) εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον ταμία της ομάδας κ. Αχιλλέα Καταραχιά για την απώλεια του πατέρα του…ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Κ. ΚΩΣΤΑ…» αναφέρει η ανακοίνωση, σύμφωνα με το lamiareport.

 Οσοι γνώριζαν τον Κώστα Καταραχιά, μιλούν για έναν δίκαιο επιχειρηματία, ο οποίος δεν έκανε εκπτώσεις στην ποιότητα του προϊόντος του. Πιστός στην παράδοση που ο ίδιος έφτιαξε, ακολούθησε ανοδική επιχειρηματική πορεία και ο χαλβάς του έφτασε να έχει παρουσία έως στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

 Πλέον οι γιοι του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του συνεχίζουν και μεταφέρουν τη μοναδική γεύση του χαλβά Φαρσάλων σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και εκτός αυτής.