Πέραμα: Συνέλαβαν 43χρονο για ασέλγεια σε βάρος 6χρονης

Η μητέρα κατήγγειλε ότι παρέσυρε την μαθήτρια πρώτης δημοτικού σε αποθήκη πλυντηρίου αυτοκινήτων, όπου εργάζεται. Ως ύποπτος συνελήφθη Ιρακινός γνωστός με το όνομα "Άγγελος".
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Olga Pankova via Getty Images

Χειροπέδες σε έναν 43χρονο, υπήκοο Ιράκ, πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στο Πέραμα, καθώς η μητέρα μίας μαθήτριας Ά δημοτικού κατήγγειλε ότι παρέσυρε την εξάχρονη και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της μέσα σε αποθήκη πλυντηρίου αυτοκινήτων, στο οποίο εργάζεται.

Το μικρό κορίτσι, το οποίο δεν έχει πατέρα, εκμυστηρεύτηκε σύμφωνα με πληροφορίες στη μητέρα του πως ο 43χρονος, γνωστός με το όνομα «Άγγελος», το έπεισε να τον ακολουθήσει μέσα στην αποθήκη, την οποία και χρησιμοποιεί ως χώρο διαμονής, και εκεί προχώρησε σε άσεμνες χειρονομίες. Η εξάχρονη δήλωσε πως κάτι παρόμοιο έχει γίνει και στο παρελθόν, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει την ακριβή ημερομηνία.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τον 43χρονο από το Ιράκ, τον συνέλαβαν και σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο μη συμπληρωσαντα τα 12 έτη και με αυτή θα τον οδηγήσουν την Πέμπτη στον Εισαγγελέα Πειραιά.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα