Πίτερ Φίλιπς: O εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ xωρίζει μετά από 12 χρόνια γάμου

Και άλλα δυσάρεστα νέα για την βασιλική οικογένεια. Τι άλλο θα συμβεί;
Reuters

Ο Πίτερ Φίλιπς , ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, χώρισε από την Καναδικής καταγωγής, γυναίκα του, μετά από 12 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με τα ταμπλόιντ και το Reuters, ο μεγαλύτερος από τα 8 εγγόνια της βρετανικής μοναρχίας, ήταν συντετριμμένος καθώς η σύζυγός του, Ότομ, ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσουν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 και έχει δύο παιδιά, την Σαβάνα, 9 ετών και την Ίσλα, 7 ετών. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο καθώς δήλωσε ότι ήταν ένα ιδιωτικό θέμα.

Ο Φίλιπς, 42 ετών και γιος της πριγκίπισσας Άννας γνώρισε την Ότομ το 2003 στο Grand Prix του Μόντρεαλ, όταν εργαζόταν στην αγωνιστική ομάδα της Formula 1 BMW και εκείνη στη σουίτα φιλοξενίας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο παλάτι του Γουίντσορ, κοντά στο Λονδίνο, μέρος στο οποίο παντρεύτηκαν και άλλα ζευγάρια όπως, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Φίλιπς δεν έχει βασιλικό τίτλο και προτιμάει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, το 2016 οργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι μπροστά από το παλάτι του Μπάκιγχαμ για να γιορτάσει τα 90α γενέθλια της βασίλισσας.

Reuters

Σύμφωνα με την βρετανική The Sun, η μονάρχης μάλλον θα αναστατωθεί πολύ με τα νέα, μετά από μια σειρά δυσάρεστων γεγονότων για την βασιλική οικογένεια.

Μόλις τον περασμένο μήνα, ο Χάρι και η Μέγκαν δήλωσαν ότι παραιτούνται από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας ενώ από την άλλη ο πρίγκιπας Άντριου, παραιτήθηκε επίσης από τα δημόσια καθήκοντα τον Νοέμβριο λόγω της σύνδεσης του ονόματός του με τα σεξουαλικά σκάνδαλα που περιλάμβαναν τον Τζέφρι Έπσταϊν.

«Η βασίλισσα πρέπει να αναρωτιέται τι έκανε για να τα αξίζει όλα αυτά. Ο Πίτερ Φίλιπς ήταν παντα ένας από τους αγαπημένους της και αυτή η είδηση θα την αναστατώσει βαθύτατα. Είναι να αναρωτιέται κανείς τι άλλο θα συμβεί», ανέφερε ανώνυμη πηγή του παλατιού στην The Sun.

Πηγή: reuters

Δημοφιλή