Πλήρης ανακαίνιση για το Polis Grand Hotel της Αθήνας

Το τετράστερο ξενοδοχείο ολοκλήρωσε την τρίτη φάση της ανακαίνισης και υποδέχεται ξανά τους επισκέπτες του.
polis grand hotel

Σε μια δύσκολη εποχή για τον τουρισμό και ειδικά για τα ξενοδοχεία πόλης, που υπέστησαν τη μεγαλύτερη ζημιά κατά την πανδημία του κορονοϊού, η ιδιοκτησία του Polis Grand Hotel ολοκλήρωσε μια επένδυση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, ανακαινίζοντας πλήρως, σε τρεις φάσεις (2016-2021) το τετράστερο ξενοδοχείο.

Λίγα μόλις μέτρα από την νέα πλατεία Ομονοίας, με ιστορία και παράδοση στη φιλοξενία σχεδόν πέντε δεκαετιών, βρίσκεται σε προνομιακή θέση, κοντά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

polis grand hotel

«Το ξενοδοχείο ολοκλήρωσε με επιτυχία την 3η φάση του προγράμματος ανακαίνισής του της τελευταίας πενταετίας, παραμένοντας για έξι μήνες κλειστό, εκμεταλλευόμενο την χαμηλή τουριστική κίνηση λόγω των περιοριστικών μέτρων της νόσου covid-19», αναφέρει η CEO της εταιρείας Λαμπρινή Καρανάσιου- Ζούλοβιτς.

Οι χώροι του ξενοδοχείου είναι πλαισιωμένοι από έργα σύγχρονης τέχνης που ξεχωρίζουν για την μοντέρνα αισθητική τους, οι χώροι έγιναν ακόμη πιο σύγχρονοι και άνετοι, ακόμη πιο φωτεινοί, στην εξωτερική όψη κυριαρχούν πλέον μεγάλες γυάλινες επιφάνειες στα μπαλκόνια και η εφαρμογή θερμοπρόσοψης, η χρήση οικολογικών χρωμάτων σε άσπρο - μαύρο αλλά και ο φωτισμός ανάδειξαν τα αρχιτεκτονικά στοιχεία της πρόσοψης του κτιρίου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 100 απέριττα διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, το «polis caféé all day food & drink» στο ισόγειο, roof garden και open- air bar στην κορυφή του κτιρίου, με την καταπληκτική πανοραμική θέα προς την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.

polis grand hotel
sdv
sdv
polis grand hotel