Πολ Γουόκερ: Οι συγκινητικές αναρτήσεις των συμπρωταγωνιστών του για την ημέρα των γενεθλίων του

Τα λόγια του Βιν Ντίζελ σπαράζουν καρδιές.

O Πολ Γουόκερ πέθανε σε ηλικία 40 ετών σε τροχαίο δυστύχημα. Την Πέμπτη ήταν τα 46α γενέθλια του ηθοποιού και οι συμπρωταγωνιστές του από το Fast & Furious ανέβασαν φωτογραφίες γράφοντας όμορφα και συγκινητικά λόγια προς τιμήν του.

Ο Βιν Ντίζελ, φίλος και αδερφός, όπως θεωρεί τον εαυτό του, έγραψε όλα όσα έχουν συμβεί στο franchise από τότε που ”έφυγε” ο Πολ, κάνοντας αναφορά και στο μήνυμα που του άφησε η κόρη του Πολ, λόγω της ημέρας.

«Κανονικά σήμερα θα σκεφτόμουν πως να σε ντροπιάσω με μια τούρτα γενεθλίων αλλά αντί για αυτό σκέφτομαι πόσο τυχερός είμαι που μπορώ να σε αποκαλώ αδερφό μου. Τα δάκρυα δεν φεύγουν ποτέ...αλλά αλλάζουν. Από δάκρυα πένθους σε δάκρυα χαράς. Το μονό που ελπίζουμε είναι να σε κάνουμε υπερήφανο», ήταν μερικά από τα συγκλονιστικά λόγια που του αφιέρωσε ο ηθοποιός.

Ο Τάιρεζ Γκίμπσον μοιράστηκε με τους ακολούθους του μια φωτογραφία εκείνου και του Πολ από το πλατό των γυρισμάτων.

«Μου λείπεις κάθε μέρα αδερφέ μου. Ήσουν αληθινά φίλος και αδερφός, έδινες τις καλύτερες αγκαλιές. Το γέλιο σου ήταν μεταδοτικό. Γελούσες και έφτιαχνες την διάθεση ενός ολόκληρου δωματίου. Χρόνια πολλά βασιλιά Γουόκερ» ήταν μερικά από τα λόγια της λεζάντας.

Η Τζορντάνα Μπρούστερ, που έπαιζε το φλερτ του Γουόκερ στις ταινίες και δεν έχει εμφανιστεί στις υπόλοιπες ταινίες μετά τον θάνατό του, συγκίνησε και εκείνη με το μήνυμα της.

«Χρόνια πολλά P-Dubbs. Το μίσουσες όταν σε αποκαλούσα έτσι. Μου λείπει το γέλιο σου, οι αγκαλιές σου. Μου λείπεις κάθε μέρα. Η κληρονομιά σου συνεχίζεται μέσω της όμορφης κόρης σου».

Ο Λούντακρις δεν έγραψε πολλά, αλλά εννοούσε πολλά με μια πρόταση.

«Χρόνια πολλά αδερφέ μου. Νιώθουμε παντού την παρουσία σου» γράφει η λεζάντα με την φωτογραφία του Πολ να χαμογελάει.

Ο Πολ Γουόκερ πέθανε στις 30 Νοεμβρίου του 2013 αφήνοντας πίσω την κόρη του Μίντοου.