Πως εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Δημήτρη Γραικού - Φέρεται να ομολόγησε ο δράστης

Η σορός του επιχειρηματία βρέθηκε θαμμένη, μαζί με το αγροτικό αυτοκίνητο του.
EUROKINISSI

Μία από τις πιο μυστηριώδεις δολοφονίες των τελευταίων ετών εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία.

Ένας 46χρονος έμπορος κρεάτων, με τον οποίο είχε τη τελευταία συναλλαγή πριν δολοφονηθεί, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον 59χρονο επιχειρηματία, Δημήτρη Γραικό.

Η σορός του επιχειρηματία βρέθηκε θαμμένη, μαζί με το αγροτικό αυτοκίνητο του, στην κτηνοτροφική μονάδα του 46χρονου.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας αυτός κρατείται, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του και αναμένεται ο σχηματισμός δικογραφίας.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ το οποίο κράτησε σχεδόν δυόμιση χρόνια, μέχρι ο 46χρονος έμπορος κρεάτων να «σπάσει» και να οδηγήσει τις Αρχές στο σημείο που είχε θάψει τον Δημήτρη Γραικό, σε βάθος τριών μέτρων στην κτηνοτροφικό του μονάδα στο χωριό Ανατολικό.

Η ανάσυρση της σορού και του οχήματος ολοκληρώθηκε πριν το βράδυ της Πέμπτης, ενώ σήμερα Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει νέα επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. Ο 59χρονος (κατά την εξαφάνισή του) επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, είχε εξαφανιστεί στις 3 Νοεμβρίου του 2016, ωστόσο, οι έρευνες δεν έπαψαν κατά το διάστημα αυτό. Κομβική ήταν η μαρτυρία της συζύγου του επιχειρηματία, η οποία κατέθεσε ότι ο Δημήτρης Γραικός έφυγε από το σπίτι του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και πήγε στα σφαγεία του 46χρονου για να πουλήσει κάποια ζώα.

Δημοφιλή