Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Οι αυστηροί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν οι γείτονές τους

«Το ζευγάρι είναι πιο απαιτητικό και από τη βασίλισσα Ελισάβετ».
Mark Cuthbert via Getty Images

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζουν στο Frogmore Cottage, ένα παλιό αγρόκτημα που βρίσκεται μέσα στο Κτήμα στο Ουίνσδορ στη Νοτιοανατολική Αγγλία και είναι μέρος της κατοικίας της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, όπως έχουν δηλώσει και στο παρελθόν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επιθυμούν ιδιωτική ζωή, χωρίς πολλές παρεμβάσεις από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά και σε απόσταση από τους γείτονες. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, ο Χάρι και η Μέγκαν δημιούργησαν μια σειρά από κανόνες, τους οποίους οι γείτονές τους θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Η λίστα με τα αιτήματα παρουσιάστηκε σε μια συνάντηση των κατοίκων της περιοχής και - όπως ήταν αναμενόμενο - εξέπληξαν την τοπική κοινότητα. Μάλιστα κάποιος γείτονας είπε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν είναι πιο απαιτητικοί και από τη βασίλισσα Ελισάβετ. «Είναι αναπάντεχο. Ποτέ δεν έχουμε ξανακούσει κάτι παρόμοιο. Ολοι όσοι κατοικούν στο Κτήμα εργάζονται για τη βασιλική οικογένεια και τη σέβονται. Δεν μας έχουν πει πώς να συμπεριφερόμαστε στη βασίλισσα. Είναι πάντα πολύ ευτυχισμένη όταν ο κόσμος τη χαιρετάει, της αρέσει».

Η λίστα προειδοποιεί τους 400 κατοίκους του Κτήματος να μην μιλούν στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ, ούτε να ζητούν να δουν τον πρίγκιπα Αρτσι. Επιπλέον, θα πρέπει να μην χαϊδεύουν τα σκυλιά του ζευγαριού, το μπιγκλ Γκάι και το μαύρο λαμπραντόρ που ο Χάρι και η Μέγκαν υιοθέτησαν τον Σεπτέμβριο και του οποίου το όνομα αρνούνται να αποκαλύψουν.

Συγκεκριμένα, οι γείτονες απαγορεύεται να:

  • Πλησιάσουν ή να ξεκινήσουν συζήτηση με το βασιλικό ζεύγος
  • Πουν «καλημέρα» ή κάποια άλλη έκφραση ευγένειας
  • Χαϊδέψουν τα σκυλιά του ζεύγους, αν εκείνα βρεθούν κοντά σε κάποιον γείτονα
  • Προσφερθούν να βγάλουν βόλτα τα σκυλιά
  • Ζητήσουν να δουν τον μικρό Αρτσι
  • Τοποθετήσουν γράμμα ή πακέτο στο γραμματοκιβώτιο του Frogmore Cottage

Κι ενώ αυτοί οι κανόνες είναι πράγματι «ενοχλητικοί», εκπρόσωπος από το Παλάτι του Μπάκινχαμ επιμένει ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν συμμετείχαν στη δημιουργία περιεχομένου της λίστας και δεν γνωρίζουν ότι αυτή υπάρχει. Αλήθεια ή ψέμματα; Θα μάθουμε εν καιρώ.

Πηγή: News.com.au