Πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ: Την ενοχή του ζήτησε ο εισαγγελέας στο εφετείο

Για σεξουαλική κακοποίηση 6χρονου κοριτσιού.
.
.
AIRE IMAGES VIA GETTY IMAGES

Την ενοχή του 70χρονου μουσικού και πρώην συνεργάτη των Πυξ Λαξ ζήτησε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου για την υπόθεση κακοποίησης ενός 6χρονου κοριτσιού το 2011.

Ειδικότερα, ο εισαγγελέας χαρακτήρισε σαφή και λεπτομερή της κατάθεση της ανήλικης, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην κατάθεση της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ η οποία είχε διαπιστώσει ότι όσα αναφέρει το κοριτσάκι δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας της.

«Τα ευρήματα της μάρτυρα είναι αντικειμενικά. Το παιδί αυτό επαναβίωσε τα τραύματα του, τα όσα λέει δεν μπορεί να είναι κατασκευασμένα, ούτε αποκύημα φαντασίας», σημείωσε ο εισαγγελέας της έδρας.

«Δεν έχω κανένα ενδοιασμό και καμία αμφιβολία ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε αυτές τις πράξεις σε βάρος του παιδιού. Δεν μπόρεσε να δώσει κάποια πειστική απάντηση. Είναι μέλος ενός συγκροτήματος, εξέθεσε το λαοπρόβλητο μουσικό συγκρότημα που έγινε αντικείμενο ινδάλματος των νέων και ο ίδιος εκτέθηκε και αμαύρωσε τη πορεία του».

Υπόθεση κακοποίησης κοριτσιού: «Υπήρξα στη ζωή μου τίμιος και αγνός - Δεν έχω δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα»

«Υπήρξα στη ζωή μου τίμιος, αγνός, δεν έχω δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα σε κανέναν άνθρωπο. Προσπαθώ να καταλάβω πως έφτασα σε αυτό το σημείο» είπε ο 70χρονος κατά την απολογία του.

Όπως υποστήριξε, βρέθηκε κατηγορούμενος, επειδή δε δέχτηκε να καταθέσει σε υπόθεση των γονέων της ανήλικης. «Το Μάιο του 2013 ο πατέρας της ανήλικης με πήρε και μου είπε ότι θα μου κάνουν καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: Dikastiko.gr

Δημοφιλή