Πρώην οικιακή βοηθός του Μάικλ Τζάκσον: «Ήταν όντως παιδόφιλος. Είχα βρει στοιχεία»

Τι αποκαλύπτει ότι έβρισκε σπίτι του.
Yahoo Lifestyle

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για όσα έβρισκε μέσα στο σπίτι του Μάικλ Τζάκσον αποκαλύπτει η πρώην οικιακή βοηθός του, Άντριαν ΜακΜάνους. Σε συνέντευξή της στην Daily Mail, λέει ότι εργάστηκε για τέσσερα χρόνια στο αγαπημένο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον, τη Neverland, και όσα έχει δει μέσα στην έπαυλη, δείχνουν ότι όντως παιδόφιλος.

Όπως ισχυρίζεται, ο Μάικλ Τζάκσον έβαζε συχνά μικρά αγόρια στο δωμάτιό του, ενώ είχε βρει και εσώρουχα μικρών αγοριών στο τζακούζι. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, ο ποπ σταρ κατέγραφε σε βίντεο τις επαφές του, αφού είχε δει ότι έκρυβε μια μεγάλη συλλογή βιντεοταινιών στην ντουλάπα του και πιστεύει ότι περιείχαν συνευρέσεις του σταρ με παιδιά από τη δεκαετία του ’90.

AFP
Phil Klein / Reuters

«Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα κέρδισε την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο περιβάλλον για μένα», λέει η 56χρονη. «Ήταν το αφεντικό μου και έκανα αυτό που ήμουν υποχρεωμένη», προσθέτει, απαντώντας στις πολλές επικρίσεις που έχει δεχτεί γιατί άργησε τόσο πολύ να μιλήσει.

Σύμφωνα με την ΜακΜάνους, ο Τζάκσον αργότερα έκρυβε το αρχείο με της βιντεοκασέτες, επειδή το περιεχόμενό θα μπορούσε να τον οδηγήσει στη φυλακή. «Πιστεύω ότι έδειχναν τον Μάικλ να κάνει ανάρμοστα πράγματα με αγόρια. Πιστεύω ότι ήταν sex tapes», λέει. Όπως λέει, ο Τζάκσον γενικά βιντεοσκοπούσε τους ανήλικους καλεσμένους του, ενώ το σπίτι ήταν γεμάτο από φορτισμένες μπαταρίες, για να μπορεί πάντα να χρησιμοποιήσει την κάμερα.

Yahoo Magazines PYC

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, που εξετάζει τις μαρτυρίες δύο ανδρών για την κακοποίησή τους από τον ποπ σταρ όσο ήταν ακόμη αγόρια. Ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ είχε επίσης αποκαλύψει πρόσφατα ότι υπάρχουν μαρτυρίες πως ο Τζάκσον κινηματογραφούσε τις ερωτικές του περιπτύξεις. Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει σταθεί εφικτό να βρεθεί το φερόμενο ως πορνογραφικό αρχείο.

Η Daily Mail δημοσιεύει επίσης ένα βίντεο με την αντίδραση του Τζάκσον, σε μια κατάθεση, όταν ρωτήθηκε εάν έχει ερωτικές επαφές με παιδιά. Δεν απαντά ποτέ αλλά δείχνει πολύ αμήχανος και γελάει.