ΔΙΕΘΝΕΣ
18/04/2019 17:28 EEST

Πρώην βασίλισσα ομορφιάς αυτοκτόνησε αφού ήπιε αλκοόλ και έκανε κοκαΐνη

Την βρήκε το αγόρι της κρεμασμένη στο σπίτι της.

Press Association

Μια πρώην βασίλισσα ομορφιάς και παίκτρια του βρετανικού ριάλιτι σόου Love Island αυτοκτόνησε μετά την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ και κοκαΐνης.

Η 32χρονη Σόφι Γκράντον, κρεμάστηκε στο οικογενειακό της σπίτι στο Μέντμπερν του Πόντελαντ, στις 20 Ιουνίου. Το άψυχο σώμα της βρήκε ο σύντροφός της, Άαρον Αρμστρονγκ, 25 ετών, που επίσης αυτοκτόνησε 20 ημέρες αργότερα.

Ο Άρμστρονγκ της έκανε τεχνητή αναπνοή για 15 λεπτά αλλά γρήγορα συνειδητοποίησε ότι είχε πεθάνει ώρες πριν.

Press Association

Σύμφωνα με τις αρχές, η Γκράντον, λίγο πριν πεθάνει αντάλλασσε μηνύματα με έναν άνδρα στα οποία έγραφε πως είχε αυτοκτονικές τάσεις και ότι περνούσε δύσκολα. Έγραφε μάλιστα: «Δεν μπορώ να το κάνω πια αυτό».

Η ποσότητα αλκοόλ και κοκαΐνης στο σώμα της αλλά και ο θανατηφόρος συνδυασμός και των δύο είχε ως αποτέλεσμα να ισχυροποιηθούν οι άσχημες σκέψεις, σύμφωνα με παθολόγο.

Η 32χρονη είχε διαγνωστεί με κατάθλιψη και χαμηλή αυτοεκτίμηση το 2013 και είχε λάβει φαρμακευτική αγωγή για διαταραχή κοινωνικού άγχους.

PA Entertainment

Ο Άρμστρονγκ, είχε σχέση με την πρώην βασίλισσα ομορφιάς από τον Μάιο του 2018, μετά την γνωριμία τους ένα βράδυ στο Νιούκασλ.

Ο ίδιος πέθανε λίγες μέρες μετά την ανακάλυψη της νεκρής κοπέλας του στο σπίτι των γονιών της.

Όπως δήλωσαν οι αρχές, ο Άρμστρονγκ θόλωσε από τον θάνατο και χωρίς να το σκεφτεί, αυτοκτόνησε.

Πηγή: BBC