«Προς το παρόν μόνο σιωπή και σεβασμός»: Σταματούν τα γυρίσματα του The Crown

«Η σειρά είναι ένα γράμμα αγάπης προς εκείνη...»
Ο Πίτερ Μόργκαν με τους πρωταγωνιστές Ολίβια Κόλμαν, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Τομπάιας Μένζις, Τζος Ο'Κόνορ, Νομέμβριος 2019. Λονδίνο.
Ο Πίτερ Μόργκαν με τους πρωταγωνιστές Ολίβια Κόλμαν, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Τομπάιας Μένζις, Τζος Ο'Κόνορ, Νομέμβριος 2019. Λονδίνο.
David M. Benett via Getty Images

Τα γυρίσματα του «The Crown», της επιτυχημένης σειράς του Netflix που έχει στο επίκεντρο της αφήγησης τη βρετανική βασιλική οικογένεια, αναμένεται να σταματήσουν προσωρινά μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β′ σε ένδειξη σεβασμού.

«Το The Crown είναι ένα γράμμα αγάπης προς εκείνη και δεν έχω τίποτα να προσθέσω προς το παρόν -μόνο σιωπή και σεβασμός. Αναμένω ότι θα σταματήσουμε τα γυρίσματα μεταξύ άλλων και σε ένδειξη σεβασμού», αναφέρει ο Πίτερ Μόργκαν σε μέιλ που έστειλε στο Deadline.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Netflix είχε εδώ και καιρό αποφασίσει πώς θα κινηθεί σε περίπτωση που η βασίλισσα πεθάνει ενώ η παραγωγή είναι σε εξέλιξη. Ένας από τους σκηνοθέτες και παραγωγούς, είχε δηλώσει στην πρεμιέρα της σειράς το 2016 ότι εάν συμβεί η παραγωγή θα διακοπεί για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα.

«Ουδείς γνωρίζει πότε θα έρθει εκείνη η ώρα, αλλά θα ήταν σωστό και πρέπον να δηλώσουμε σεβασμό στη βασίλισσα», είχε πει ο Στίβεν Ντάλντρι, σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς, το 2016, σύμφωνα με το Deadline. «Θα ήταν ένας φόρος τιμής και ένδειξη σεβασμού. Είναι μια παγκόσμια φιγούρα και αυτό οφείλουμε να κάνουμε».

Τη βασίλισσα Ελισάβετ η οποία απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών ,έχουν ενσαρκώσει τρεις ηθοποιοί στη σειρά, η Κλερ Φόι, η Ολίβια Κόλμαν και η Ιμέλντα Στάντον.

Με πληροφορίες από DeadlineΔημοφιλή