Ρ. Γουίλιαμς: Μας καλεί σε περιήγηση στην έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς με τις 27 (!) τουαλέτες

Η δράση του κι η ζωή μαζί με τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά στο πολυτελές σπίτι τους βρίσκεται στη διάθεση των ακροατών podcast.
. 

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά 27 (!) τουαλέτες διαθέτει η έπαυλη του Ρόμπι Γουίλιαμς στο Μπέβερλι Χιλς όπως δήλωσε ο 46χρονος ηθοποιός, συνθέτης, τραγουδιστής και μουσικός στο BBC Sounds. Ο ίδιος που μένει εκεί με την σύζυγό του, Αΐντα Φιλντ και τα τέσσερα παιδιά τους, αποδεικνύεται ιδιαίτερα δραστήριος τον καιρό της πανδημίας έχοντας συνθέτει 25 καινούργια τραγούδια τις τρεις εβδομάδες που προηγήθηκαν.

«Εχω ασχοληθεί (επίσης) με την τέχνη και διαθέτω ένα γκαράζ γεμάτο από πίνακες που πρόκειται να εκθέσω», δήλωσε επίσης.

Η δράση του Ρόμπι Γουίλιαμς κι η ζωή μαζί με τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά στο πολυτελές σπίτι τους βρίσκεται στη διάθεση των ακροατών του podcast: At Home With The Williamses (Στο σπίτι με τους Γουίλιαμς). Από τον περασμένο Μάιο το ζευγάρι ανακοίνωσε την αποφασή του να επιστρέψει με το συγκεκριμένο podcast προκειμένου να διασκεδάσουν τον κόσμο που υποφέρει τον καιρό της πανδημίας.

«Οπως όλοι, έχουμε κλειστεί εντός σπιτιού, κι έτσι πιστεύουμε ότι αυτή θα ήταν η τέλεια ευκαιρία να σας ”φέρουμε” ξανά πίσω στο σπίτι μας», έγραψαν στην ανάρτησή τους στο Instagram.

ΠΗΓΗ: HuffPost UK