ΔΙΕΘΝΕΣ
08/08/2019 18:49 EEST | Updated 08/08/2019 18:50 EEST

Σάλος στο Λος Άντζελες: Youtuber ανέβασε κατά λάθος βίντεο που φέρεται να κακοποιεί τον σκύλο της

Η αστυνομία του Λος Άτζελες ερευνά την υπόθεση.

Η Αμερικανίδα youtuber Μπρουκ Χάουτς υπέπεσε σε σφάλμα που μπορεί να της στοιχίσει και να χάσει το κοινό της, καθώς ανέβασε βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα την Τρίτη, στο οποίο καταγράφεται να κακοποιεί τον σκύλο της. Η Μπρουκ έχει 335.000 συνδρομητές στο Youtube. Το βίντεο διαγράφηκε μετά από μερικά λεπτά, καθώς ανέβηκε κατά λάθος, σύμφωνα με την ίδια.

Μετά από μερική ώρα ανέβηκε το ίδιο βίντεο μονταρισμένο, χωρίς τα επίμαχα πλάνα. Και αυτό, βέβαια, έχει αφαιρεθεί από την πλατφόρμα (πιθανότατα από τις αναφορές των χρηστών).

Ένας εκπρόσωπος του LAPD δήλωσε: «Είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό και ήδη διεξάγεται έρευνα για την κακοποίηση του ζώου. Ένας άλλος εκπρόσωπος του LAPD δήλωσε στο περιοδικό Peopleότι το τμήμα έλαβε πολλές καταγγελίες για το θέμα.

Αργότερα εν μέρει υπερασπίστηκε την πράξη της υποστηρίζοντας ότι ο σκύλος ζυγίζει 75 κιλά και ”όταν πηδάει στο πρόσωπό μου με το στόμα του ανοιχτό εγώ, σαν γονιός του, πρέπει να του δείξω ότι η συμπεριφορά του είναι λάθος. Παρά τα φαινόμενα δεν κακοποιώ τον σκύλο μου.”

″Αλλά παραδέχομαι ότι ανεξάρτητα με ό,τι κάνει ο σκύλος μου, δεν θα έπρεπε να είχα συμπεριφερθεί έτσι απέναντί του”.

Η δήλωση μετάνοιας ωστόσο δεν ”πέρασε” στον κόσμο του Twitter και του Youtube. Ορισμένοι δημοφιλείς χρήστες, συμπεριλαμβανομένου και του Logan Paul, χαρακτήρισαν την κατάσταση ”ενοχλητική και λυπητερή”.

Πηγή: HuffPost US