ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/07/2021 12:35 EEST | Updated 23/07/2021 17:12 EEST

Συνελήφθη ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής για επίθεση σε ιερείς

Μετά την πρωτοφανή επίθεση, ο Μητροπολίτης Πατρών έδωσε εντολή να κλείσουν όλοι οι ναοί και οι ιερείς να απομακρυνθούν από αυτούς.

EUROKINISSIEurokinissi Sports
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών βρίσκεται από χθες βράδυ ο “ισχυρός άνδρας” της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος, μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία και τις επιθέσεις του σε ιερείς της πόλης.

Δύο ημέρες μετά το σοβαρό φραστικό επεισόδιο στο Επισκοπείο Πατρών με τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο όπου προσήχθη στην αστυνομία, χθες συνέβη και δεύτερο περιστατικό, καθώς ο μεγαλομέτοχος επιτέθηκε στον εφημέριο του Ιερού Ναού Αναλήψεως στο Ψαροφάι.

Ο κ. Μπάρλος συνελήφθη από αστυνομικούς μέσα στο σπίτι του και διακομίστηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Ρίου για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στο πλαίσιο εκτέλεσης εισαγγελικής εντολής, μετά από παρέμβαση συγγενών του στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μετά την πρωτοφανή επίθεση, ο Μητροπολίτης Πατρών έδωσε εντολή να κλείσουν όλοι οι ναοί και οι ιερείς να απομακρυνθούν από αυτούς.

 

 Πηγή: EΡΤ