Στέφανος Κασσελάκης κατά Δόμνας Μιχαηλίδου (με χρονοκαθυστέρηση) για επίσκεψη σε σχολείο

Το βίντεο και οι φωτογραφίες που προκάλεσαν σχόλια.
Facebook/Stefanos Kasselakis

Έντονα σχόλια έχουν προκαλέσει βίντεο και φωτογραφίες που ανέβασε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, από επίσκεψή του την Τετάρτη στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, όπου βρισκόταν και η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από την επίσκεψη, όπου δεν εμφανιζόταν καθόλου η κ. Μιχαηλίδου, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς χρήστες, που θεώρησαν πως την «εξαφάνισε» σκοπίμως- ενώ δεν ήταν λίγοι και αυτοί που αποδοκίμασαν αυτό που θεώρησαν ως «γυμναστικές επιδείξεις» από πλευράς του κ. Κασσελάκη σε σημείο του βίντεο.

Ο κ. Κασσελάκης απάντησε στους επικριτές του την επόμενη ημέρα, το πρωί της Πέμπτης, υποστηρίζοντας ότι η υφυπουργός Παιδείας «εμφανίστηκε απρόσκλητη» και καλώντας την να είναι «πιο προσεκτική» στο μέλλον.

Μιχαηλίδου: Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη - Πήγα ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», τονίζει η υφυπουργός Παιδείας αντιδρώντας στην ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

« Άρα, απρόσκλητη η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας», αναφέρει η Δόμνα Μιχαηλίδου προσθέτοντας:

«Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για ’μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση».

Δημοφιλή