Τέλος από τους Public Enemy ο Flavor Flav

«Προτιμούσε πάντα να διασκεδάζει από το να δουλεύει».
zz/John Nacion/STAR MAX/IPx

Ενα από τα πιο γνωστά συγκροτήματα της hip-hop μουσικής, οι Public Enemy, έριξαν τίτλους τέλους στην συνεργασία τους με τον Flavor Flav.

Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο πως οι Public Enemy, απέλυσαν το Flavor Flav, ύστερα από την διαφωνία που υπήρξε ανάμεσα στα μέλη του συγκροτήματος να δηλώσουν την υποστήριξη τους στον υποψήφιο για την αρχηγία του Δημοκρατικού κόμματος, Μπέρνι Σάντερς και την εμφάνιση τους στην προεκλογική του ομιλία, στο συνεδραικό κέντρο τους Λος Αντζελες.

Είναι όμως έτσι; Οι Public Enemy, με επίσημη ανακοίνωση τους, που υπογράφουν οι Chuck D, DJ Lord, Jahi, James Bomb and Pop Diesel, ξεκαθαρίζουν πως οι δρόμοι τους χωρίζουν επειδή, ο Flavor Flav, απείχε κατ′ εξακολούθηση από τις δραστηριότητες του συγκροτήματος από το 2016.

«Ο Flavor Flav, έχει πάψει να δραστηριοποιείται με το συγκρότημα από το 2016 και την αδικαιολόγητη απουσία του από την εκδήλωση προς τιμήν του Χάρι Μπελαφόντε, στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Παράλληλα απουσίασε από όλες τις συναυλίες, από το Γκλάστονμπερι μέχρι αυτή που δώσαμε στον Καναδά καθώς και από ηχογραφήσεις και φωτογραφήσεις. Προτιμούσε πάντα να διασκεδάζει από το να δουλεύει».

Η ανακοίνωση επισημαίνει πως οι Public Enemy Radio, όπως είναι το επίσημο όνομα του συγκροτήματος, θα συνεχίσουν να πορεύονται χωρίς τον Flavor Flav και του εύχονται ότι καλύτερο στο μέλλον».

Να σημειωθεί πως οι τίτλοι τέλους για τον Flavor Flav πέφτουν ακριβώς μία ημέρα μετά το έγγραφο που έστειλε δικηγόρος του προς τον Μπέρνι Σάντερς, με το οποίο ζητούσε την άμεση διακοπή οποιασδήποτε εικόνας ή λογότυπου που παρέμεπε ευθέως ή εμμέσως στους Public Enemy.

«Μπορεί ο Chuck D, να εκφράζεται όπως επιθυμεί καθώς και να εκφράζει τις πολιτικές του πεποιθήσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει πως εκφράζει τους Public Enemy. H προγραμματισμένη εμφάνιση του Chuck D, των Public Enemy, δεν είναι μία επίσημη εμφάνιση των Public Enemy. Οσοι γνωρίζουν τους Public Enemy, γνωρίζουν πως χωρίς τον Flavor Flav, δεν υπάρχουν».

View this post on Instagram

@mrchuckd_pe,,,are you kidding me right now???

A post shared by Flavor Flav ⏰ (@flavorflavofficial) on

Μάλιστα σαν υστερόγραφο ο ίδιος ο Flavor Flav, προτείνει στον Μπέρνι Σάντερς να μην δεχθεί να γίνει η εμφάνιση του Chuck D και των υπολοίπων μελών των Public Enemy, λέγοντας του, «Hey Bernie, don’t do this».

Ο Flavor Flav, υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη των Public Enemy έχοντας μάλιστα ως σήμα κατατεθέν την φράση «Yeah, boyeeeeee!».

Με πληροφορίες από HuffPost US και Rolling Stone

Πήγαινε στην αρχική σελίδα