Τέλος για τη Μάργκοτ Ρόμπι οι «Πειρατές της Καραϊβικής»

«Είχαμε μια ιδέα, πριν από πολλά χρόνια, την οποία συζητούσαμε πριν από λίγο καιρό - Αλλά υποθέτω ότι δεν θέλουν να την κάνουν»
Η Μάργκοτ Ρόμπι στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «Amsterdam» στις 21 Σεπτεμβρίου, 2022, στο Λονδίνο.
Η Μάργκοτ Ρόμπι στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «Amsterdam» στις 21 Σεπτεμβρίου, 2022, στο Λονδίνο.
Samir Hussein via Getty Images

Η Μάργκοτ Ρόμπι ανακοίνωσε, μιλώντας στο Vanity Fair, ότι η γυναικεία εκδοχή της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής», ”πέθανε” για τη Disney.

«Είχαμε μια ιδέα, πριν από πολλά χρόνια, την οποία συζητούσαμε πριν από λίγο καιρό, για να έχουμε μία περισσότερο γυναικεία εκδοχή της ταινίας -όχι εντελώς γυναικεία, αλλά απλώς μια διαφορετική ιστορία- που πιστεύαμε ότι θα ήταν πολύ ωραία» δήλωσε η Μάργκοτ Ρόμπι στο Vanity Fair για την ταινία «Πειρατές» της Disney. «Αλλά υποθέτω ότι δεν θέλουν να την κάνουν», πρόσθεσε.

Το Variety ανέφερε το καλοκαίρι του 2020 ότι η Disney βρισκόταν στην πρώιμη ανάπτυξη της ταινίας «Πειρατές» με την Μάργκοτ Ρόμπι, αλλά και σε μία ακόμη ταινία του franchise «Πειρατές της Καραϊβικής».

Σε συνέντευξή του, στους «Sunday Times» τον Μάιο, ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ είχε πει ότι και οι δύο ταινίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο μεγαλοπαραγωγός επιβεβαίωσε επίσης ότι το μέλλον του franchise «Πειρατές» δεν συμπεριλαμβάνει τον αρχικό πρωταγωνιστή του, Τζόνι Ντεπ, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει.

«Ναι. Μιλάμε με τη Μάργκοτ Ρόμπι. Γράφουμε δύο σενάρια για τους ”Πειρατές” ― ένα μ′ αυτήν και ένα χωρίς», είπε ο Μπρουκχάιμερ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του franchise. Όσο για το αν θα επιστρέψει ο Τζόνι Ντεπ, απάντησε, «Όχι σε αυτό το σημείο. Το μέλλον δεν έχει αποφασιστεί ακόμη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλή