Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: Η άγνωστη κατάθεση που «δείχνει» τρεις μάρτυρες-μυστήριο

Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: Η άγνωστη κατάθεση που «δείχνει» τρεις μάρτυρες-μυστήριο
Eurokinissi

Μία άγνωστη έως τώρα σκηνή, που προηγήθηκε της εισόδου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, περιέγραψε υπάλληλος κοντινού καταστήματος στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, από την κατάθεση του μάρτυρα προκύπτει ότι ο Ζακ βρισκόταν μέχρι και λίγα λεπτά πριν το μοιραίο περιστατικό με τρεις άνδρες, πιθανότατα φίλους ή γνωστούς του.

Τα τρία αυτά άτομα θα μπορούσαν να δώσουν σημαντικές πληροφορίες στις Αρχές για όλα όσα συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Ωστόσο, δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει κανείς την ταυτότητά τους.

Αστυνομικές πηγές αποκάλυψαν την κατάθεση της υπαλλήλου, που περιλαμβάνεται στην ολιγοσέλιδη δικογραφία της υπόθεσης: «Μεταξύ 14.20 και 14.40 είδα έναν άνδρα (σ.σ. εννοεί τον Ζακ Κωστόπουλο) να φωνάζει έξω από το κατάστημα στο οποίο εργάζομαι. Τρία άτομα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Ο ένας, μάλιστα, μπήκε στο μαγαζί και αγόρασε ένα νερό, με σκοπό να του το προσφέρει και να τον βοηθήσει να ηρεμήσει. Αρχικά ο άνδρας που φώναζε είχε πάει να μπει στο μαγαζί που δουλεύω. Τελικά δεν το έκανε και μπήκε στο κοσμηματοπωλείο. Δεν ξέρω το πως μπήκε. Μετά τον είδα να κρατάει τον πυροσβεστήρα και να χτυπάει την πόρτα του κοσμηματοπωλείου».

Πηγή: Έθνος

Δημοφιλή