Θεόδωρος Κουρεντζής: Γιορτάζει τα γενέθλιά του στο Μέγαρο ερμηνεύοντας την «Ενάτη» του Μπετόβεν

Μία πραγματικά μεγάλη έκπληξη! Ανάρπαστα τα εισιτήρια.
(Photo by Vyacheslav Prokofyev\TASS via Getty Images)
(Photo by Vyacheslav Prokofyev\TASS via Getty Images)
Vyacheslav Prokofyev via Getty Images

Μετά την τεράστια (χωρίς ουδεμία υπερβολή) διεθνή επιτυχία της μυσταγωγικής συναυλίας του με τη MusicAeterna στο αρχαίο θέατρο των Δελφών τον προηγούμενο Ιούνιο, με την «Έβδομη Συμφωνία» του Μπετόβεν, ο σταρ Θεόδωρος Κουρεντζής επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να γιορτάσει τα γενέθλιά του στην Αθήνα, με δύο συναυλίες, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου.

Ο πολυβραβευμένος αρχιμουσικός και το ορχηστρικό σύνολο που συγκλόνισαν με τη ερμηνεία τους πάνω από 2 εκατομμύρια ευρωπαίους τηλεθεατές το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και η Χορωδία MusicAeterna, έρχονται κοντά μας, πάντα με το βλέμμα στραμμένο προς τον μεγάλο γερμανό συνθέτη, για να αναδείξουν μέσα από τη δική τους, εντελώς ιδιοσυγκρασική προσέγγιση την «Ένατη Συμφωνία» του, ένα από τα πιο λαμπερά διαμάντια του κλασικού ρεπερτορίου.

Ο Θεόδωρος Κουρεντζής διευθύνει τη MusicAeterna.
Ο Θεόδωρος Κουρεντζής διευθύνει τη MusicAeterna.
©Anton Zavjyalov

Η διπλή εμφάνιση του Κουρεντζή τον Φεβρουάριο στο Μέγαρο Μουσικής είναι πραγματική έκπληξη. Όχι μόνο δεν υπήρξε η ελάχιστη αναφορά στο πρόγραμμα της σεζόν που είχε ανακοινώσει το Μέγαρο -ούτε σε αυτό του τριμήνου που δημοσιεύθηκε στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου-, αλλά επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost, οι συναυλίες «κλείδωσαν» μόλις πριν από μερικές ημέρες.

Η προπώληση άρχισε τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και τα εισιτήρια είναι ανάρπαστα.

Info

Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, 20:30

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Τιμές εισιτηρίων

15 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι), 25 €

40 €, 55 €, 70 €, 85 €, 100 €

Διάρκεια 75 λεπτά περίπου

Πληροφορίες megaron.gr

Δημοφιλή