Θρίλερ με τη μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της στον ακάλυπτο – Γέννησε στο διαμέρισμα

Θρίλερ με τη μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της στον ακάλυπτο – Γέννησε στο διαμέρισμα
Eurokinissi

Κάτω από αφόρητη ψυχολογική πίεση ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς ότι εγκατέλειψε το μωρό που γέννησε η 22χρονη φοιτήτρια, η οποία προσήχθη χθες Τρίτη στη ΓΑΔΑ.

Η 22χρονη κατηγορείται ότι εγκατέλειψε το βρέφος της λίγες ώρες μετά τη γέννα στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Η φοιτήτρια διαμένει μαζί με την μητέρα της σε μια από τις πολυκατοικίες που είχαν πρόσβαση στον ακάλυπτο. Η κοπέλα κρατούσε κρυφή από τη μητέρα της την εγκυμοσύνη, καθώς είχε εξαρχής κάποια κιλά παραπάνω και το βάρος της την βοηθούσε να το κρύβει.

Η κοπέλα γέννησε εντός του σπιτιού της την περασμένη Παρασκευή. Από την 22χρονη ελήφθη δείγμα DNA και βρέθηκε ίδιο με το γενετικό υλικό του νεκρού βρέφους.

Την Τετάρτη αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έμεινε έγκυος χωρίς να επιθυμεί να κρατήσει το παιδί, ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ανεξαρτήτως της σύλληψης αναμένεται να δοθεί εντολή, προκειμένου να τεθεί σε καθεστώς παρακολούθησης από εξειδικευμένους ψυχιάτρους.

Δημοφιλή