Τουρίστες στην Κρήτη πηγαίνουν σε εστιατόρια με το φαγητό τους σε ταπεράκια

Τουρίστες στην Κρήτη πηγαίνουν σε εστιατόρια με το φαγητό τους σε ταπεράκια

Αίσθηση έχουν προκαλέσει αναφορές από την Κρήτη για τουρίστες οι οποίοι πηγαίνουν σε εστιατόρια των περιοχών όπου διαμένουν με φαγητό σε ταπεράκια από τα ξενοδοχεία τους.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γ. Νεραντζούλης, ιδιοκτήτης εστιατορίου και πρόεδρος των εστιατόρων του Αγίου Νικολάου, είπε πως σε ένα περιστατικό 6 τουρίστες με αμερικανική προφορά πήγαν και κάθισαν στο κατάστημά του, ο καθένας έχοντας το φαγητό του μαζί συσκευασμένο σε ταπεράκι. «Κάθισαν και παρήγγειλαν 6 μικρά νεράκια, εμείς ανθρώπινα τους αφήσαμε και υποθέσαμε ότι ίσως να παίρνανε κανένα αναψυκτικό, καμιά μπύρα, κανένα παγωτό, αλλά δυστυχώς πέσαμε έξω».

Όπως είπε ο κ. Νεραντζούλης, έχει ενημερωθεί πως στην Ελούντα υπήρξε παρόμοιο περιστατικό, και το θέμα είναι σοβαρότερο από ό,τι φαίνεται, καθώς με τα «all inclusive» ξενοδοχεία «εκτός του του ότι τους έχουν όλη μέρα μέσα με ένα πακέτο που αυτοί νομίζουν ότι είναι σωστό, οι άνθρωποι ούτε έξω βγαίνουν να δουν την πόλη, ούτε τα αξιοθέατά μας». Επίσης, πρόσθεσε ότι έχουν υπάρξει και άλλα περιστατικά, ωστόσο το συγκεκριμένο φαινόμενο -το να πάνε δηλαδή τουρίστες σε εστιατόριο με ταπεράκια από ξενοδοχείο και να παραγγείλουν μόνο νερό- πρώτη φορά του έχει τύχει.

Δημοφιλή