Τουρκία: Σήμα στην Interpol για τον «συγκάτοικο»

Ο συγκεκριμένος ύποπτος εμφανιζόταν να είναι «παντρεμένος» με την βομβίστρια, προκειμένου να μην κινούν υποψίες στις κινήσεις τους.
H γυναίκα πίσω από τη θανατηφόρα τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη μετά από έφοδο σε σπίτι στις 14 Νοεμβρίου 2022.
H γυναίκα πίσω από τη θανατηφόρα τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη μετά από έφοδο σε σπίτι στις 14 Νοεμβρίου 2022.
Anadolu Agency via Getty Images

Σήμα στην Interpol, με το οποίο ζητούν τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άνδρα, που φέρεται να σχετίζεται με τη βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη απέστειλαν οι τουρκικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον άνδρα - «συγκάτοικο» της Αχλάμ Αλμπασίρ, της γυναίκας που προκάλεσε τον θάνατο έξι ανθρώπων και τον τραυματισμό ακόμη 81.

Απέστειλαν φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας του υπόπτου προκειμένου να ενημερωθούν οι όμορες χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος ύποπτος εμφανιζόταν να είναι «παντρεμένος» με την βομβίστρια, προκειμένου να μην κινούν υποψίες στις κινήσεις τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες, που έχουν στα χέρια τους τα στελέχη της Interpol θέλουν τον ύποπτο να έχει διαφύγει στη Βουλγαρία, όπου έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες για τον εντοπισμό του, αλλά ενημερώθηκε και η Ελληνική Αστυνομία, καθώς δεν θεωρείται απίθανο να επιχείρηση να περάσει στη χώρα μας, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Δημοφιλή