Τομ Κρουζ: Στούντιο ασφαλείας από τον κορονοϊό σε πρώην στρατιωτική βάση για το «Mission Impossible»

Η μετατροπή έχει κοστίσει στον Αμερικανό σταρ εκατομμύρια.
picture alliance via Getty Images

Ο Τομ Κρουζ μετατρέπει σε στούντιο τους χώρους της πρώην μυστικής στρατιωτικής βάσης Λόνγκρος στο Σάρεϊ της Βρετανίας, προκειμένου να ολοκληρώσει με ασφάλεια εν μέσω πανδημίας τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7».

Ο 58χρονος Αμερικανός και παραγωγός, που σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να διατηρεί μυστική σχέση με την 38χρονη συμπρωταγωνίστρια του, Χέιλι Ατγουελ, έχει δαπανήσει εκατομμύρια για την μετατροπή.

Barcroft Media via Getty Images

Σύμφωνα με τη βρετανική The Sun, η οποία έφερε στο φως πριν από λίγες ημέρες, το ηχητικό ντοκουμέντο με την «έκρηξη» του πρωταγωνιστή στο πλατό, όταν είδε δύο μέλη του συνεργείου να είναι σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων, ο Τομ Κρουζ δημιουργεί το Covid-secure στούντιο προκειμένου να τελειώσει με την πολυδάπανη ταινία χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις και περισπασμούς, που ούτως ή άλλως, έχουν κοστίσει σε χρόνο και χρήμα.

Όπως είχε διαρρεύσει, ο Τομ Κρουζ είχε και δεύτερο ξέσπασμα, γεγονός που οδήγησε πέντε μέλη του συνεργείου του σε παραίτηση.

Τα γυρίσματα της ταινίας διακόπηκαν δύο φορές μέσα στο 2020, ενώ η παραγωγή ήταν στην Ιταλία -στη μία από τις δύο περιπτώσεις όταν μέλος του συνεργείου βρέθηκε θετικό στον Covid-19.

Για να συνεχίσει τα γυρίσματα στη Βρετανία, ο Τομ κρουζ είχε απευθυνθεί τον περασμένο Ιούλιο στον Βρετανό υπουργό Πολιτισμού Όλιβερ Ντάουντεν.

Πηγή: The Sun