Τοποθέτησε 9 κλιματιστικά στο διαμέρισμα του, προκάλεσε μούχλα στους τοίχους των γειτόνων του

Πλήρωσε 7.200 δολάρια για να εγκαταστήσει τις εννέα μονάδες.
Photo taken in Mecca, Saudi Arabia
Photo taken in Mecca, Saudi Arabia

Παράπονα δέχεται από τους γείτονές του ένας άνδρας από τη Σιγκαπούρη καθώς τα 9 κλιματιστικά που έχει τοποθετήσει στο διαμέρισμά του έχουν προκαλέσει μούχλα στους τοίχους των διαμερισμάτων των γειτόνων του.

Ο κλιματισμός είναι απαραίτητος στην Σιγκαπούρη, καθώς τα καλοκαίρια στην χώρα της Ασίας είναι αρκετά ζεστά και με υψηλή υγρασία. Συνήθως μια ή δύο μονάδες είναι αρκετές για ένα τυπικό διαμέρισμα, αλλά ένας ντόπιος χρησιμοποίησε εννέα κλιματιστικά για να παραμείνει το διαμέρισμά του δροσερό.

Η θερμοκρασία στο σπίτι του άνδρα έπεσε στους 18 βαθμούς Κελσίου, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες προκάλεσε σχηματισμό μούχλας στους τοίχους των γειτονικών διαμερισμάτων.

«Πρέπει να καθαρίζουμε το πάτωμα τρεις φορές την ημέρα. Είναι πονοκέφαλος», είπε ο Λιού, ο γείτονας του άνδρα του οποίου το διαμέρισμα είναι στον επάνω όροφο, στην Shin Min Daily News.

Ο ίδιος και η σύζυγός του είπαν ότι καθαρίζουν καθημερινά τους τοίχους τους οι οποίοι έχουν πιάσει μούχλα λόγω της υγρασίας. Επίσης, είπαν ότι τα πλακάκια δαπέδου έχουν σπάσει λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας.

.
.
Shin Min Daily

Ο «κακός» γείτονας, ένας συνταξιούχος, 63 ετών, που νοίκιασε το διαμέρισμα τεσσάρων δωματίων, είπε στους δημοσιογράφους ότι έχει ρύθμιση την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και αυτό τον βοηθάει να ζει άνετα στο ζεστό κλίμα της Σιγκαπούρης. Ο άνδρας, με το επώνυμο Χουάνγκ, πρόσθεσε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του ήπατος και η χαμηλή θερμοκρασία βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού του.

«Υπάρχουν πέντε κλιματιστικά στο σαλόνι, δύο στο κύριο υπνοδωμάτιο και από ένα στα υπόλοιπα δύο δωμάτια», παραδέχτηκε ο Χουάνγκ, λέγοντας ότι πλήρωσε 7.200 δολάρια μόνο για να εγκαταστήσει τις εννέα μονάδες.

«Οι γείτονές μου είναι όλοι εναντίον μου», είπε ο Χουάνγκ στο Shin Min Daily News, προσθέτοντας ότι μετακόμισε από το διαμέρισμα στις 17 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, δεν θα εγκαταλείψει την άνεσή του, λέγοντας ότι πήρε οκτώ από τα κλιματιστικά μαζί του.

Οι γείτονες του Χουάνγκ είπαν ότι ένιωσαν ανακούφιση όταν άκουσαν ότι ο ηλικιωμένος μετακομίζει, αλλά ισχυρίστηκαν ότι έπρεπε να ξοδέψουν πολλά χρήματα για να ξαναβάψουν τους τοίχους και τα ταβάνια των διαμερισμάτων τους.

Δημοφιλή