Τραγωδία στη Σεούλ: Αστέρας της K-Pop και ηθοποιός μεταξύ των νεκρών

Βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 24 ετών.
Instagram/lee_ji_han_fansclub

Ο αστέρας και ηθοποιός της K-Pop, Λι Τζιχάν, επιβεβαιώθηκε ότι είναι ένα από τα θύματα της τραγωδίας του ματωμένου Halloween στη Σεούλ που κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 150 ανθρώπους.

Ο Τζιχάν, 24 ετών, απέκτησε φήμη μέσα από έναν διαγωνισμό τραγουδιού στη Νότια Κορέα, προτού ασχοληθεί με την υποκριτική. Τα δύο πρακτορεία που τον εκπροσωπούσαν επιβεβαίωσαν την τραγική είδηση την Κυριακή.

Αναρτώντας μια μαύρη εικόνα στο Instagram, έγραψαν στη δήλωσή τους ότι «είναι συνεντριμέννοι με τα θλιβερά νέα» του θανάτου του και είπαν στους θαυμαστές του ο Τζιχάν «έγινε αστέρι στον ουρανό και μας άφησε». Εγραψαν επίσης για το «λαμπερό του χαμόγελο» και απέτισαν φόρο τιμής στο «πάθος του για την υποκριτική», ευχόμενοι καλή συνέχεια στο «τελευταίο του ταξίδι».

Ο Τζιχάν έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι της Νότιας Κορέας Produce 101 το 2017, όπου 101 οπαδοί της K-pop διαγωνίστηκαν για να κερδίσουν μια θέση σε ένα 11μελές boy band.

Παρά το γεγονός ότι δεν επιλέχθηκε για να συμμετάσχει στο συγκρότημα Wanna One, χρησιμοποίησε την φήμη του για να προχωρήσει στην υποκριτική, πρωταγωνιστώντας στο νοτιοκορεατικό δράμα Today Was Another Nam Hyun Day. Σύμφωνα με το AllKPop, η κηδεία του Ji Han θα γίνει την 1η Νοεμβρίου.

(με πληροφορίες από Skynews)

Πήγαινε στην αρχική σελίδα