Βέλγιο: Τραγωδία με βρέφος 6 μηνών - Το ξέχασε η μητέρα στο αυτοκίνητο

Η ιστορία είναι πανομοιότυπη με την τραγωδία της Άρτας καθώς ο πατέρας πήγε στο βρεφονηπιακό σταθμό να πάρει το παιδί αλλά δεν ηταν εκεί.
via Associated Press

Τραγωδία στο Βέλγιο ξυπνά μνήμες από την απίστευτη ιστορία της Άρτας.

Ένα βρέφος έξι μηνών εντοπίστηκε νεκρό όταν η μητέρα του το ξέχασε στο αυτοκίνητο, στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Σεν-Ζοζέφ ντε Ζιλί όπου εργαζόταν.

Η ιστορία θυμίζει τον άδικο χαμό του φρέφους στην Ελλάδα καθώς ο βέλγος πατέρας του κοριτσιού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να πάρει την κόρη του διαπιστώνοντας ότι δεν ήταν εκεί.

«Ο μπαμπάς, που πήγε στο βρεφονηπιακό σταθμό στο τέλος της ημέρας για να πάρει το παιδί του, ανησύχησε για την απουσία του. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τη μητέρα της μικρής και υπήρξε ένα κενό κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους. Η μητέρα έτρεξε στο πάρκινγκ, στο όχημά της και ανακάλυψε το άψυχο παιδί της», ανέφερε ο εισαγγελέας Βενσάν Φιάσε.

Το βρέφος πέθανε από υπερθερμία, ενώ δεν αναμένεται να γίνει νεκροψία - νεκροτομή αφού τα αίτια του θανάτου του παιδιού είναι σαφέστατα και καταγράφηκαν από τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο.

Αν και η μητέρα δεν κατηγορείται προς το παρόν, η αστυνομία θα ξεκινήσει έρευνα για να διαλευκανθεί τι συνέβη. Να σημειώνεται ότι το άτυχο παιδάκι δεν έφερε σημάδια βίας ενώ ήταν καθαρό και φροντισμένο.

Πηγή:ΑΠΕ

Δημοφιλή