Βίντεο: Αλλοδαπός μπήκε σε εκκλησία στον Άγιο Παντελεήμονα και φώναζε στο μικρόφωνο

Συνελήφθη από την αστυνομία.
|
.
.
ΑΝΤ1 via Sigmalive (YouTube)

Ένας αλλοδαπός αραβικής καταγωγής μπήκε σε εκκλησία στον Άγιο Παντελεήμονα κατά τη λειτουργία, πήρε το μικρόφωνο και φώναζε, μέχρι που τον έβγαλαν έξω δύο άνδρες από τη χορωδία.

Όπως είχε μεταδώσει ο ΑΝΤ1, το περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, ωστόσο το ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε το απόγευμα της Μ.Τετάρτης ότι σημειώθηκε τη Μ. Τρίτη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνελήφθη το μεσημέρι και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας, της διατάραξης θρησκευτικής συνάθροισης και της προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας.O συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, από το Φανάρι, όπου βρίσκεται προσκεκλημένος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter, σημειώνοντας: «H ΕΛΑΣ δρα με αποτελεσματικότητα. Ο Άραβας που δημιούργησε πρόβλημα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα συνελήφθη. Οφείλουν όλοι σεβασμό στις θρησκευτικές λειτουργίες μας».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα