Βραζιλία: Έγκυος 7 μηνών, βρέθηκε νεκρή με ανοιγμένη την κοιλιά της σε «μακάβριο τελετουργικό»

Φορούσε μόνο ένα μπλουζάκι όταν βρέθηκε νεκρή. Οι αστυνομικοί βρήκαν τις παντόφλες της, το σορτσάκι της και κάποια κέρματα δίπλα στο πτώμα της.
.
.
Reprodução/Redes Sociais

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Βραζιλίας από τις λεπτομέρεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την άγρια δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας που βρέθηκε νεκρή, με τα γεννητικά της όργανα ακρωτηριασμένα και την κοιλιά της ανοιγμένη, μέρος ενός «μακάβριου τελετουργικού» σύμφωνα με την αστυνομία.

Πρόκειται για την Οχάνα Καρολίν, 24 ετών, μητέρα τριών ακόμα παιδιών, από την επαρχία Μόγκι Κουάκου στο Σάο Πάολο, ήταν επτά μηνών έγκυος στο τέταρτο παιδί της όταν τη σκότωσαν με φρικτό τρόπο την Τετάρτη (21/9).
Περαστικοί είδαν το ακρωτηριασμένο πτώμα της στην περιοχή Πόρταλ Ντος Λόγκος, όπου υπάρχουν πολλές εκκλησίες διαφόρων δογμάτων και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η νεαρή μητέρα φορούσε μόνο ένα μπλουζάκι όταν βρέθηκε νεκρή ενώ οι αξιωματικοί της αστυνομίας βρήκαν τις παντόφλες της, το σορτσάκι της και κάποια κέρματα δίπλα στο ακρωτηριασμένο πτώμα της.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η γυναίκα θυσιάστηκε στο πλαίσιο ενός «μακάβριου τελετουργικού».

Ο πρώην σύζυγος της Οχάνα και πατέρας των παιδιών της κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα ενώ ερευνάται - ως λιγότερο πιθανό - το σενάριο κάποιος σύντροφός της να κρύβεται πίσω από το φρικτό έγκλημα.

Σύμφωνα με μαρτυρία κάποιου φίλου της στο τοπικό σάιτ Noticias.uol.com.br, το οποίο αναμεταδίδει η Daily Mail, «γνώρισε κάποια σκληρή συμμορία και απομακρύνθηκα λίγο από εκείνη εξαιτίας αυτού. Αλλά δεν ξέρω τι συνέβη. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και όλοι τη συμπαθούσαν».

Κάποιος άλλος φίλος της Οχάνα, υποστήριξε ότι την είδε μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο γύρω στα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας της δολοφονίας της ενώ το ίδιο ισχυρίζονται και άλλοι μάρτυρες.

Στο Πόρταλ Ντος Λόγκος, όπου έγινε η μακάβρια ανακάλυψη της σορού της Οχάνα, οι κάτοικοι κάνουν συχνά λειτουργίες και αγρυπνίες στην ύπαιθρο, οπότε η αστυνομία εικάζει ότι κάποιος θα έχει δει κάτι που θα τους βοηθήσει να εξιχνιάσουν το έγκλημα.

Οι έρευνες για τη βάρβαρη δολοφονία της 24χρονης συνεχίζονται.

Δημοφιλή