Βραζιλία: Πάτησε την γυναίκα του με αυτοκίνητο και της ξερίζωσε την καρδιά (βίντεο)

Το θύμα είχε καταγγείλει τον άνδρα της στην αστυνομία μόλις τέσσερις ώρες νωρίτερα.
via Associated Press

Φρίκη προκαλεί ο τρόπος δολοφονίας της Milena Dantas Bereta Nistarda, 53 ετών, από τον σύζυγό της Marcelo Nistarda Antoniassi, 49 ετών, ο οποίος, αφού την πάτησε με το αυτοκίνητό του, στη συνέχεια της ξερίζωσε την καρδιά και τα έντερα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη με το μαχαίρι στα χέρια στην πόλη Tupa, 600 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Σάο Πάολο στην Βραζιλία. Ο σύζυγος ομολόγησε αμέσως την πράξη του και ζήτησε να τον σκοτώσουν. Όταν, όμως, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το έγκλημά του.

Το θύμα είχε καταγγείλει τον άνδρα της στην αστυνομία μόλις τέσσερις ώρες νωρίτερα. Πιστεύεται ότι ο δράστης είχε τρελαθεί, καθώς έσπασε την εξώπορτα του σπιτιού τους, οδηγώντας κατά πάνω της με το αυτοκίνητό του πριν τη σκοτώσει, αναφέρει η Daily Mail.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η Milena είχε καταγγείλει τον σύζυγό της γύρω στις 9.30 το πρωί της Δευτέρας και δολοφονήθηκε γύρω στη 1:30 μ.μ. την ίδια μέρα.

Η Milena φέρεται να είπε στους ντετέκτιβ ότι ο σύζυγός της την κρατούσε συχνά φυλακισμένη στο σπίτι τους και την ανάγκαζε να κάνει σεξ παρά τη θέλησή της. Τον ανέφερε την ίδια μέρα που ανακάλυψε μια εφαρμογή παρακολούθησης στο τηλέφωνό της.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 29 χρόνια και είχε έναν μεγάλο γιο, αν και λέγεται ότι μεγάλωσαν και την κόρη του Marcelo από άλλη σχέση.

Η κακομεταχείριση που υπέστη η Milena λέγεται ότι αυξήθηκε όταν τα παιδιά έφυγαν από το σπίτι πριν από μερικούς μήνες.

Η αρχηγός της αστυνομίας Milena Davoli Nabas de Melo είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Ο ύποπτος είχε ένα μαχαίρι στο χέρι του όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, αλλά διαπραγματεύτηκαν μαζί του για λίγα λεπτά και αυτός το έδωσε».

Η κηδεία της Milena θα γίνει μετά τη νεκροψία.

Δημοφιλή