Βρετανία: Αγόρασε αυγά πάπιας στο σουπερμάρκετ και ένα μήνα αργότερα απέκτησε παπάκια

Ακούγεται απίστευτο αλλά συνέβη στην πραγματικότητα! Πώς απέκτησε αυτή την τρελή ιδέα.

Κάθε μέρα διαβάζουμε και μια περίεργη είδηση και αυτή την φορά η είδηση της ημέρας αποτελεί μια γυναίκα από την Βρετανία η οποία έκανε το πιο απίστευτο πράγμα. Αγόρασε αυγά πάπιας στο σουπερμάρκετ και με ένα μήνα στο εκκολαπτήριο απέκτησε τρία μικρά παπάκια!

Η 29χρονη Τσάρλι Λέλο, 29 ετών, αποφάσισε να κάνει αυτό το περίεργο «πείραμα» λόγω της καραντίνας και ενός βίντεο που είχε δει στο Facebook.

«Πήρα την ιδέα από ένα βίντεο που εμφανίστηκε στη ροή μου στο Facebook για κάποιον που εκκολάπτει αυγά ορτυκιού», είπε στο CNN.

«Αυτό ήταν το αρχικό μου σχέδιο, αλλά ενώ ήμουν στο σουπερμάρκετ, είδα τα αυγά πάπιας και σκέφτηκα ότι θα μπορούσαν να λειτουργήσουν επίσης. Σκεφτόμασταν με την μαμά μου να αγοράσουμε μερικές πάπιες λόγω καραντίνας ούτως ή άλλως».

Ένα μήνα στο εκκολαπτήριο και η κυρία Λέλο άκουσε μικρά τιτιβίσματα και τα κίτρινα παπάκια ξεκίνησαν να βγαίνουν από τα τσόφλια του αυγού.

Τα παπάκια έχουν και ονόματα: Μπιπ, Πιπ και Μιπ.

«Ο μόνος λόγος που θα το δοκίμαζα ήταν πως αυτή τη στιγμή είμαι σε καραντίνα και έχω χρόνο να τα μεγαλώσω ως την ηλικία που δεν θα με χρειάζονται καθημερινά. Σε άλλες συνθήκες αυτό θα ήταν αδύνατο και άδικο για εκείνους» είπε.

Δήλωσε ότι ήταν «ένα υπέροχο συναίσθημα», αλλά όποιος θέλει να κάνει το ίδιο πρέπει να κάνει την έρευνά του και να διασφαλίσει ότι είχε το σωστό περιβάλλον και χώρο για να φροντίσει τις πάπιες - και ένα εφεδρικό σχέδιο.

Εκπρόσωποι του σούπερ μάρκετ, αλλά και της εταιρείας παρασκευής των αυγών μάλλον ήρθαν σε δύσκολη θέση από την όλη ιστορία, ωστόσο τονίζουν πως γονιμοποιημένα ή μη τα αυγά είναι απολύτως ασφαλή προς βρώση.

Ανέφεραν ότι χωρίς επώαση, τα γονιμοποιημένα αυγά «δεν μπορούν να διακριθούν από τα κανονικά αυγά» όταν τρώγονται.

πηγή: CNN

Popular in the Community