Γλυκά Νερά: Στο Ανθρωποκτονιών εξετάζεται ο σύζυγος

Προέκυψαν νέα στοιχεία στην έρευνα.
sdv
sdv
Eurokinissi

«Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ώστε να εξετασθεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία, που έχουν προκύψει από τις έρευνες». Αυτή είναι η ενημέρωση των αστυνομικών για την παρουσία του 32χρονου πιλότου στον 11ο όροφο τής Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας, που προσπαθούν να εξιχνιάσουν τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, είναι ιδιαίτερα φειδωλοί και συνάμα προσεκτικοί στις πληροφορίες, που διοχετεύουν.

Παραδέχονται ότι προέκυψαν νέα στοιχεία στην έρευνά τους και για αυτό θα εξετάσουν και πάλι τον 32χρονο σύζυγο τού θύματος, αλλά δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες προέκυψε ανακολουθία στη χρονική σειρά, την οποία είχε παρουσιάσει στις καταθέσεις του ο πιλότος, με τα δεδομένα που προέκυψαν από το «έξυπνο» ρολόι του θύματος, το κινητό τηλέφωνο τού 32χρονου και την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του.

Μέχρι σήμερα, πάντως, αξιωματικοί που γνωρίζουν λεπτομέρειες τής έρευνας, επέμεναν ότι δεν υπήρχαν στοιχεία εμπλοκής του στην υπόθεση.

Η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. Σύμφωνα με τη κατάθεση του 32χρονου συζύγου της, τρεις δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά παραβίασαν παράθυρο στο υπόγειο της μεζονέτας και εισέβαλαν στο σπίτι όπου κοιμόταν το ζευγάρι και το 11 μηνών βρέφος.

Έδεσαν χειροπόδαρα τον 32χρονο, ενώ στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν την 20χρονη, της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο. Είχε καταθέσει, μάλιστα, πως από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε στους εισβολείς, πού είχε κρυμμένα κάποια χρήματα, τα οποία και άρπαξαν πριν εξαφανιστούν.