Αν και προερχόταν από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους αρχικά έγινα φίλες και ανέπτυξαν πολιτική συμμαχία στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΛΑΕ. Φαίνεται όμως ότι με τα την Πέυση Ελευθερίας, οι δρόμοι τους χώρισαν οριστικά και πλέον μάλλον θα μπορούσες να τις χαρακτηρίσεις πολιτικά ως ορκισμένους έχθρους.

Για πρώτη φόρα η Ραχήλ Μακρή επιτέθηκε σκληρά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τα υπονοούμενα που άφησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας για την αποχώρηση της.

Advertisement
Advertisement

Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ραχήλ Μακρή έγραψε, απαντώντας στη Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Εγώ κυρία μου δεν διαχώρισα την θέση μου. Αποχώρησα καταθέτοντας και καταγγέλλοντας τις πρακτικές νταβατζήδων που μαζέψατε στο μόρφωμα σας και την έλλειψη πολιτικής.

Το δικό μου έργο απέναντι στους νταβατζηδες και τους χορηγούς είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της βουλής και της αντιτρομοκρατικής όταν με απειλούσαν με την ζωή μου και των παιδιών μου και έσπαγαν βουλευτικά αυτοκίνητα.

Το δικό σας που ακριβώς είναι;

Ξέχασα ήσασταν απασχολημένη με το να ζητάτε καρέκλες και οφίκια και να φτιάχνετε νόμους για την κατάργηση της ασέλγειας ανηλίκων και για να βγαίνουν δολοφόνοι, παιδεραστές και κακούργοι από την φυλακή.

Δεν ξέρω σε ποιες καρέκλες αναφέρεστε ακριβώς, αλλά αυτές που κάθεστε στα γραφεία σας είναι δικές μου κι εγώ τις αγόρασα με κόπο και σκληρή δουλειά και όχι από τα χαρτζιλίκια των 200.000€».