Στον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρθηκε ο Σωκράτης Μάλαμας κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στη Ρόδο, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/9) στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρα.
Ο γνωστός τραγουδοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο τον αγαπημένο καλλιτέχνη, λίγες μόλις ώρες μετά την είδηση του θανάτου του.
«Έφυγε το πουλάκι μας, πέταξε. Καλό ταξίδι σε αυτή την ψυχή», είπε ο Σωκράτης Μάλαμας απευθυνόμενος στους θεατές, εμφανώς συγκινημένος από την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη.
Ακολούθησε ένα ακόμη προσωπικό σχόλιο του τραγουδοποιού για τον εκλιπόντα, καθώς σημείωσε: «Ήταν λίγο ανήσυχος, αλλά τι να κάνουμε, είμαστε ανήσυχοι γενικώς».
Στη συνέχεια, ο Σωκράτης Μάλαμας ζήτησε από τους μουσικούς του να πάρουν τα μπουζούκια και επέλεξε να αφιερώσει στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη το «Τσιγάρο ατελείωτο».
Η αφιέρωση έγινε μέσα σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα, με το κοινό της συναυλίας να παρακολουθεί τη στιγμή με εμφανή συγκίνηση.