ollandia

Περιμένει το νικητή του Αυστρία-Τουρκία, προκειμένου να μάθει την αντίπαλό της στα προημιτελικά.
Σε συμβάσεις προμήθειας οπλικών συστημάτων
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο Κιλιάν Εμπαπέ επέστρεψε με γκολ αλλά η Γαλλία έμεινε στο 1-1 με την Πολωνία και πήρε την 2η θέση.
Πιθανός προάγγελος ισχυρών εκλογικών κερδών για την ακροδεξιά στην Ε.Ε, τα exit poll δείχνουν ότι το Κόμμα του Βίλντερς παίρνει επτά από τη μόλις μία έδρα που είχε.
Ο εθνικιστικής πολιτικός που σχημάτισε κυβέρνηση με άλλα τρία κόμματα, αναμένεται να κερδίσει 6 έδρες ενώ το στις ευρωεκλογές του 2019 δεν είχε "πάρει" ούτε μία.
Ο Ντικ Σχόουφ θα ηγηθεί ενός υπουργικού συμβουλίου πολιτικών και εμπειρογνωμόνων πέντε μήνες μετά την πρωτιά του ακροδεξιού Βίλντερς στις εκλογές.
Ο ιστότοπος Griekenland.net το θεωρεί τον καλύτερο ελληνικό προορισμό για θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, θεματικές εκδρομές και ναυτικές εξορμήσεις.
Ο τετρακομματική κυβέρνηση με την "σφραγίδα" του εθνικιστή Βίλντερς αναφέρει πως θα υιοθετήσει «το αυστηρότερο καθεστώς ασύλου» και ενισχυμένους ελέγχους στα σύνορα.
Ο ακροδεξιός, αντι-ισλαμιστής πολιτικής δεν θα είναι πρωθυπουργός, αλλά θα είναι η κινητήριος δύναμη της κυβέρνησης. Αυτή αναμένεται μάλιστα να επιβάλει αυστηρότερη μεταναστευτική πολιτική