Ρίσι Σούνακ

Αντιδράσεις από ορισμένους φιλάθλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας την κατάργηση του νέου σχεδίου.
Ο Σούνακ είναι ο πλουσιότερος πρωθυπουργός στη βρετανική ιστορία.
Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να στείλει ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο στον κ. Σούνακ. Προτάσεις: ένας σοκολατένιος Παρθενώνας ή μια τούρτα με την Μόνα Λίζα.
«Ακόμη και οι Βρετανοί που δεν είχαν αφυπνισθεί μέχρι σήμερα για το ζήτημα, όπως επισημαίνουν οι αξιωματούχοι, άλλαξαν γραμμή», αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο.
«Πολιτισμός δεν είναι μόνον οι αρχαιότητες και τα έργα Τέχνης. Πολιτισμός είναι και οι σχέσεις και οι συμπεριφορές των ανθρώπων», δηλώνει με νόημα ο γενικός διευθυντής του Μουσείου Ακρόπολης.
Αγαπητέ κ. Σούνακ σας θυμίζω ότι κάποτε ρώτησαν τον Γκάντι: «Ποια είναι η γνώμη σας για τον Δυτικό Πολιτισμό;» και τους απάντησε: «Θα ήταν μια καλή ιδέα να υπάρξει»
Ο διάλογος του πρωθυπουργού με δημοσιογράφους για την εξέλιξη που είχε η ακύρωση της συνάντησης του με τον Ρίσι Σούνακ.
Κύριε Σούνακ τα Γλυπτά του Παρθενώνα 207 χρόνια «ζουν» κάτω από το τεχνητό φως των προβολέων του μουσείου σας. Καιρός να επιστρέψουν στο Ελληνικό Φως
«Η ελληνική τραγωδία του Σούνακ» σχολιάζει το Politico, ενώ οι Εργατικοί χαρακτηρίζουν «αξιοθρήνητη» την διαμάχη που προκάλεσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.
Η απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού να ακυρώσει την συνάντηση του με τον Κυρ. Μητσοτάκη προκάλεσε την ενόχληση του Έλληνα ομολόγου του.