ΣΙΝΕΜΑ

O βραβευμένος με Χρυσή Άρκτο σκηνοθέτης έγινε στόχος της διευρυνόμενης καταστολής κάθε διαφωνίας στην Ισλαμική Δημοκρατία.
Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Άντι Σέρκις που υποδύθηκε το Γκόλουμ. Στην παραγωγή ο Πίτερ Τζάκσον, δημιουργός της τριλογίας.
Η ζωή της τελευταίας συζύγου του θρυλικού όσο και παρανοϊκού βασιλιά, της πρώτης βασίλισσας της Αγγλίας που δημοσίευσε δικά της βιβλία, της γυναίκας που ανέθρεψε την Ελισάβετ Α΄.
«Μια μακρά και θαυμάσια ιστορία με συνδέει με τη Μόστρα της Βενετίας, το να είμαι προνομιούχος θεατής αποτελεί τιμή», δήλωσε η πολυβραβευμένη ηθοποιός.
Οι έξι ταινίες πρώτης προβολής -μεταξύ αυτών και δύο για παιδιά- που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 9 Μαΐου.
Από τις 22 μέχρι τις 26 Μαΐου, σημείο συνάντησης όσων αγαπούν την μουσική και τον κινηματογράφο.
Όπως έγραψε ο Φράνσις Φορντ Κόπολα, η ταινία ήταν πάντα αφιερωμένη στην αγαπημένη του σύζυγο Έλινορ, η οποία απεβίωσε πριν από λίγες εβδομάδες.
Στους θερινούς Ελληνίς Cinemax Europa Cinemas, Αελλώ Cinemax, ενώ προβολές θα φιλοξενήσουν το Ινστιτούτο Θερβάντες και η Ελληνοαμερικανική Ένωση.
Μία από τις πιο διάσημες φωτογραφίες της είναι από το σπίτι του Χίτλερ. Η Λι έχει απαθανατιστεί μέσα στη μπανιέρα του, ενώ φαίνονται οι λασπωμένες στρατιωτικές μπότες της.
Μια μητρόπολη που μοιάζει με τη Νέα Υόρκη στον απόηχο μιας καταστροφής κι ένας ιδεαλιστής αρχιτέκτονας - Άνταμ Ντράιβερ- που θέλει να την ξαναχτίσει σε κάτι μεγαλύτερο από αυτό που ήταν.