Τεχνητή Νοημοσύνη

Η δύναμη του Galaxy AI επεκτείνεται μέσα από τις νέες προσθήκες στο οικοσύστημα Galaxy, προσφέροντας νέες, ολοκληρωμένες εμπειρίες τεχνολογίας για όλους.
Πώς το IoT μετατρέπει τις επαγγελματικές μηχανές καφέ σε smart και αναβαθμίζει τις επιχειρήσεις καφέ.
κανένα σύστημα οδηγικής υποβοήθησης ή οδηγικής τεχνητής νοημοσύνης δεν πρέπει να υποκαθιστά τις αποφάσεις του οδηγού που φέρει και την ευθύνη.
Οι ελληνικές επιχειρήσεις «πρέπει να δράσουν τώρα», τονίστηκε σε εκδήλωση της McKinsey
Απάντηση από την Τεχνητή Νοημοσύνη στη δύσκολη άσκηση των πολύ ανεβασμένων τιμών. Τρεις κατηγορίες: Ηπειρωτικοί προορισμοί, νησιά, μικρά νησιά και πολιτιστικοί προορισμοί.
Η τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) δύναται να βοηθήσει στην αποτελεσματική εποπτεία, εταιρική διακυβέρνηση και αλφαβητισμό- Μέρος Α΄
Πολλοί δημιουργοί που ανησυχούν ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα τους αντικαταστήσει, επέκριναν την ανάπτυξη προϊόντων τεχνητής νοημοσύνης.
Όσα είπαν έξι επιδραστικοί διεθνώς διανοητές στους Δελφούς. Τα θεμελιώδη ερωτήματα στη βάση μίας ουμανιστικής θεώρησης. Το μετα-ανθρώπινο δεν είναι μόνο η ψηφιακή τεχνολογία.
Η SofBank ισχυρίζεται ότι πέρασε τρία χρόνια δημιουργώντας ένα φωνητικό φίλτρο που ανιχνεύει την κραυγή και τη μεταφράζει αυτόματα σε ήρεμη ομιλία.