Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Προσθήκη της huffingtonpost.gr στην Google

Μήνυμα για τη μάχη κατά της τρομοκρατίας και για την ανάγκη να ξεριζωθούν από την κοινωνία το μίσος και η τυφλή βία, στέλνει μέσω ανάρτησης του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από τότε που χάθηκαν τρεις άνθρωποι στη μεγάλη φωτιά στη Μαρφίν, κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου.

«Δεκαπέντε χρόνια από το έγκλημα της Marfin, η δολοφονία αθώων συμπολιτών μας πληγώνει τη συλλογική μας συνείδηση. Δηλώνει, δυστυχώς, τα εμπόδια που συναντά η μάχη της Πολιτείας με τη μάστιγα της τρομοκρατίας. Όμως κρατά ζωντανή τη μνήμη και την απόφαση της Δημοκρατίας να νικήσει τους σκοτεινούς υπονομευτές της», σημειώνει ο Πρωθυπουργός και προσθέτει:

Advertisement
Advertisement

 «Η Παρασκευή Ζούλια, η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου και ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης είναι πάντα εδώ, απαιτώντας δικαίωση. Όπως εδώ είναι και τα διδάγματα του χθες, που πρέπει να μετατραπούν σε δύναμη του σήμερα. Μέχρι ο διχασμός, το μίσος και η τυφλή βία να ξεριζωθούν, επιτέλους, από την κοινωνία».