ΔΙΕΘΝΕΣ
21/05/2015 09:20 EEST | Updated 21/05/2015 09:21 EEST

Το μοντέλο Janice Dickinson μηνύει τον Bill Cosby για συκοφαντική δυσφήμιση

Janice Dickinson arrives at the "American Idol" finale on Wednesday, May 25, 2011, in Los Angeles. (AP Photo/Matt Sayles)
ASSOCIATED PRESS
Janice Dickinson arrives at the "American Idol" finale on Wednesday, May 25, 2011, in Los Angeles. (AP Photo/Matt Sayles)

Τον περασμένο Νοέμβριο το μοντέλο Janice Dickinson εκμυστηρεύτηκε κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης ότι το 1982 ο ηθοποιός Bill Cosby την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μετά από δείπνο τους στη λίμνη Tahoe στην Πολιτεία της Νεβάδα.

Από την πρώτη στιγμή ο δικηγόρος του ηθοποιού, Martin Singer, ισχυριζόταν πως η εξομολόγηση του μοντέλου ήταν ψευδής, καθώς έρχεται σε αντίθεση με την αυτοβιογραφία της και μια συνέντευξη που είχε δώσει το 2002 στον New York Observer.

Τώρα, σύμφωνα με το CNN, η Dickinson μηνύει τον Cosby για συκοφαντική δυσφήμηση, υποστηρίζοντας πως ο κωμικός έπληξε την επαγγελματική και προσωπική της ζωή όταν αρνήθηκε τις κατηγορίες και την αποκάλεσε ψεύτρα.

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θέλω η Lisa Bloom (η δικηγόρος της) να καθαιρέσει την δύναμη του Bill Cosby, να τον φέρει ενώπιον του δικαστηρίου και να αφήσουμε τον νόμο να αποφασίσει», είχε αναφέρει η Dickinson.

Η δικηγόρος του μοντέλου τόνισε μάλιστα ότι η ίδια είχε ζητήσει από τον Cosby να ανακαλέσει τον ισχυρισμό του ότι η πελάτισσά της ψεύδεται, όμως εκείνος αρνήθηκε.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι πέρυσι άλλες 30 γυναίκες υποστήριξαν ότι είχαν κακοποιηθεί από τον Cosby. Ο 77χρονος ηθοποιός δεν έχει καταδικαστεί για καμιά από τις κατηγορίες και αρνείται ότι έχει κάνει κάτι κακό.