Το μοντέλο Janice Dickinson μηνύει τον Bill Cosby για συκοφαντική δυσφήμιση

Το μοντέλο Janice Dickinson μηνύει τον ηθοποιό Bill Cosby για συκοφαντική δυσφήμιση
Janice Dickinson arrives at the
Janice Dickinson arrives at the
ASSOCIATED PRESS

Τον περασμένο Νοέμβριο το μοντέλο Janice Dickinson εκμυστηρεύτηκε κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης ότι το 1982 ο ηθοποιός Bill Cosby την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μετά από δείπνο τους στη λίμνη Tahoe στην Πολιτεία της Νεβάδα.

Από την πρώτη στιγμή ο δικηγόρος του ηθοποιού, Martin Singer, ισχυριζόταν πως η εξομολόγηση του μοντέλου ήταν ψευδής, καθώς έρχεται σε αντίθεση με την αυτοβιογραφία της και μια συνέντευξη που είχε δώσει το 2002 στον New York Observer.

Τώρα, σύμφωνα με το CNN, η Dickinson μηνύει τον Cosby για συκοφαντική δυσφήμηση, υποστηρίζοντας πως ο κωμικός έπληξε την επαγγελματική και προσωπική της ζωή όταν αρνήθηκε τις κατηγορίες και την αποκάλεσε ψεύτρα.

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θέλω η Lisa Bloom (η δικηγόρος της) να καθαιρέσει την δύναμη του Bill Cosby, να τον φέρει ενώπιον του δικαστηρίου και να αφήσουμε τον νόμο να αποφασίσει», είχε αναφέρει η Dickinson.

Η δικηγόρος του μοντέλου τόνισε μάλιστα ότι η ίδια είχε ζητήσει από τον Cosby να ανακαλέσει τον ισχυρισμό του ότι η πελάτισσά της ψεύδεται, όμως εκείνος αρνήθηκε.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι πέρυσι άλλες 30 γυναίκες υποστήριξαν ότι είχαν κακοποιηθεί από τον Cosby. Ο 77χρονος ηθοποιός δεν έχει καταδικαστεί για καμιά από τις κατηγορίες και αρνείται ότι έχει κάνει κάτι κακό.

Δημοφιλή