Η Apple παρουσίασε τα νέα iPhones: iPhone X, iPhone και iPhone 8 Plus

Η Apple παρουσίασε τα νέα iPhones: iPhone X, iPhone και iPhone 8 Plus

Η Apple παρουσίασε την Τρίτη τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, που όπως φαίνεται πρόκειται για αναβαθμίσεις στα υπάρχοντα μοντέλα iPhone 7 και 7 Plus.

Το iPhone X είναι το μοντέλο-πρότυπο, μια συσκευή που χρησιμοποιεί σύστημα αναγνώρισης προσώπου για την αναγνώριση του ιδιοκτήτη της και όχι το σύνηθες σύστημα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος.

Τα υλικά του “σώματός” του είναι το γυαλί και το ατσάλι, ενώ διαθέτει οθόνη OLED των 5,8 ιντσών, ανάλυση 2436x1135, ενώ έχει πυκνότητα pixel 458 ppi και μια διπλή κάμερα των 12 megapixel, με οπτική εικόνα σταθεροποίησης. Επιπλέον στο εσωτερικό υπάρχει επεξεργαστής Α11 Bionic καθώς και άλλα χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα λήψης animoji, δηλαδή emojis που δημιουργεί το κινητό με δεδομένες τις εκφράσεις του προσώπου του χρήστη και η υποστήριξη ασύρματης φόρτισης που γίνεται από ένα ειδικό pad, με το όνομα AirPower. Η χωρητικότητα κυμαίνεται από 64 μέχρι 256 GB με κόστος 1.149 δολάρια.

Το iPhone 8 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και γυαλί, ενώ παρουσιάζεται ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη και έχει κι αυτό ασύρματη φόρτιση. Έχει κάμερα των 12 megapixel, οπτική εικόνα σταθεροποίησης, καλύτερες επιδόσεις και χαμηλές ενεργειακές απαιτήσεις.

Το iPhone Plus είναι 5.5 ιντσών και με διπλή κάμερα. Και τα δυο μοντέλα έχουν χωρητικότητα 64GB. Επιπλέον, τα ηχεία τους είναι κατά 25% ισχυρότερα από την προηγούμενη γενιά.

Η κυκλοφορία των νέων μοντέλων θα ξεκινήσει από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τον Νοέμβριο.

iPhone

Δημοφιλή