ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Και στο μεταξύ «κακόβουλες ιστοσελίδες και ανεπίσημοι κωδικοί» κυκλοφορούν στο διαδίκτυο προσφέροντας βοήθεια στην αποκατάσταση των προβλημάτων, όπως προειδοποίησε η Αυστραλία.
Από τις 25 Ιουλίου η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση για τουλάχιστον δύο ημέρες - Έρχονται 40άρια το επόμενο τριήμερο.
Κι άλλο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως. 32χρονος γρονθοκόπησε την 27χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, μπροστά στο ανήλικο παιδί τους στην περιοχή της Αρτέμιδας.
Η κοπέλα επί τέσσερα λεπτά προσπαθούσε να γλιτώσει από τις αρρωστημένες ορέξεις του μυστηριώδη άνδρα και άρχισε να φωνάζει.

Η HUFFPOST ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ

Στην περιοχή επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συνδράμουν με μέσα και οι τοπικές αρχές.
Στα 209 ευρώ η μέση ημερήσια τιμή ενοικίασης με +5% από πέρυσι αλλά με μικρότερη πληρότητα.
Επίθεση σε ανηλίκους από 10 άτομα, με ξύλινα ρόπαλα και σιδερένιους λοστούς που φώναζαν συνθήματα με αθλητικό υπόβαθρο. Στο νοσκομείο 15χρονος.
Και ένας κόσμος βυθισμένος στην άρνηση.

LIFE

Λυρικότητα, Ελαιόλαδο, Σαπφώ, Βόρειο Αιγαίο, Ούζο, Σφουγγάτο: Έξι λέξεις που χαρακτηρίζουν έναν μοναδικό τόπο: τη Λέσβο.
Στο πιο απομακρυσμένο σημείο του Παγασητικού κόλπου, 73 χλμ από την πόλη του Βόλου, σε μια διαδρομή που αποζημιώνει τον επισκέπτη, βρίσκεται το μικρό ψαροχώρι.
Και νεκταρίνια στο φούρνο με μέλι σερβιρισμένα με παγωτό.
Τα δεδομένα δείχνουν το χάσμα ευτυχίας μεταξύ πλούσιων και μεσαίου εισοδήματος ανθρώπων είναι μεγαλύτερο από ό,τι το χάσμα μεταξύ μεσαίου και χαμηλού εισοδήματος.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Εκτιμάται πως η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας θα εμφανίζει ολοένα συχνότερα περιφερειακές ή μικρής διάρκειας κρίσεις. Ακραίες οι διαφορές διαφορών στις τιμές σε γειτονικές αγορές.
Οι εμπειρογνώμονες του κλάδου εξηγούν τι πήγε στραβά με την νεότερη έκδοση του λογισμικού Falcon Sensor που έχει ως "αποστολή" να καταστήσει τα συστήματα...ασφαλέστερα.
Ο 34χρονος άνδρας, το όνομα του οποίου δεν κοινοποιήθηκε, είχε εισιτήριο για τη συναυλία της Swift στις 17 Ιουλίου στην Veltins-Arena.
Του προκάλεσαν τραύματα στο κεφάλι και τον κορμό. Οι τέσσερις από τους πέντε τουρίστες-που διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο- συνελήφθησαν.
Η κατάσταση έχει επανέλθει σε κανονικά επίπεδα σε όλα τα αεροδρόμια της Γαλλίας.
Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Ουκρανίας για να του κάνει γνωστές τις προθέσεις του. Αυτό, λίγες ώρες αφού ο Τραμπ πήρε και επίσημα το χρίσμα από τους Δημοκρατικούς.
Οι ταραχές αυτής της εβδομάδας έχουν προκαλέσει έως τώρα τον θάνατο τουλάχιστον 105 ανθρώπων. Γιατί έχουν τόση οργή οι φοιτητές στην χώρα για την κυβέρνηση της Χασίνα.
Είχε απολυθεί από το Πανεπιστήμιο όπου εργαζόταν για τα εξευτελιστικά σχόλιά της για τους αξιωματούχους του δημόσιου τομέα και του στρατού που μιλούσαν ρωσικά.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δοκιμάζει την ενότητα των Δημοκρατικών, καθώς αντιστέκεται στις εκκλήσεις να παραιτηθεί.

Πείτε το στην HuffPost

Εχετε κάποια πληροφορία που θέλετε να μας μεταφέρετε; Κάντε κλικ εδώ.

Πείτε το στην HuffPost

Εχετε κάποια πληροφορία που θέλετε να μας μεταφέρετε; Κάντε κλικ εδώ.