Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Το FBI ερευνά το σπίτι του συντρόφου της, Μπράιαν Λόντρι

Σορός η οποία θεωρείται πως ανήκει στην αγνοούμενη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο.

Ομοσπονδιακοί πράκτορες του FBI φτάνουν στο σπίτι του συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λόντρι, στο Βόρειο Πορτ της Φλόριντα, σύμφωνα με τα πλάνα ενός βίντεο, καθώς η έρευνα για την εξαφάνιση της Πετίτο συνεχίζεται.

Το FBI επιβεβαίωσε ότι εκτελούσε δικαστικό ένταλμα έρευνας σχετικά με την εξαφάνιση της Πετίτο, μιας 22χρονης μπλόγκερ, η οποία είχε αναφερθεί ως αγνοούμενη νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Σορός που ταιριάζει με την περιγραφή της Πετίτο βρέθηκε κοντά στο Εθνικό Πάρκο Γκραντ Τέτον το Σαββατοκύριακο και αναμένεται ιατροδικαστική επιβεβαίωση για το αν ανήκει στην Γκάμπι. 

Η αστυνομία αναζητά επίσης τον ίδιο τον Λόντρι. Η οικογένειά του δήλωσε ότι δεν έχει δει τον 23χρονο από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, πυροδοτώντας μια επιχείρηση έρευνας σε μια εκτεταμένη περιοχή άγριας ζωής στην κομητεία Σαρασότα της Φλόριντα, το Σαββατοκύριακο.

Η αστυνομία έχει καταδείξει τον Λόντρι ως «πρόσωπο ενδιαφέροντος» στην υπόθεση αφού επέστρεψε στη Φλόριντα μόνος με το βαν του ζευγαριού την 1η Σεπτεμβρίου. 

Το ταξίδι τους άρχισε τον Ιούλιο από το Λονγκ Άιλαντ. Σκόπευαν να φτάσουν στο Όρεγκον κατά τα τέλη του Οκτωβρίου, σύμφωνα με τους λογαριασμούς τους στα social media, μα η Πετίτο εξαφανίστηκε μετά την τελευταία γνωστή επαφή της με την οικογένειά της στα τέλη του Αυγούστου, από το Εθνικό Πάρκο Γκραντ Τέτον στο Γουαϊόμινγκ.

Βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το αστυνομικό τμήμα της Μόαμπ στη Γιούτα δείχνει έναν αστυνομικό να σταματά το βαν στις 12 Αυγούστου, λόγω υπερβολικής ταχύτητας και σύγκρουσης με κράσπεδο κοντά στην είσοδο του Εθνικού Πάρκου Άρτσις. Στο βίντεο φαίνεται η Πετίτο να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και να κάθεται μέσα σε όχημα της αστυνομίας ενώ αστυνομικοί έκαναν ερωτήσεις στον Λόντρι.