Ερωτευμένος με πανέμορφη καθηγήτρια του ΜΙΤ (που μάλλον θυμίζει λίγο Jollie) ο Brad Pitt;

Ιδού η Neri Oxman που κατά κάποιους είναι ακόμη πιο όμορφη και από την Jollie
|
Open Image Modal
Juan Medina / Reuters

Δημοσιεύματα θέλουν τον ταλαντούχο ηθοποιό και τέως σύζυγο της Angelina Joli (και της Jennifer Aniston) να έχει εκφράσει ιδιαίτερο...ενδιαφέρον για την Neri Oxman.

Η Οxman εκτός από μια πολύ όμορφη, γοητευτική και με έντονη προσωπικότητα γυναίκα, είναι καθηγήτρια του ΜΙΤ, αναγνωρισμένη αρχιτέκτονας και βραβευμένη καλλιτέχνιδα.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Page Six» της Sun, ο Pitt έχει έρθει πολύ κοντά με την Oxman η οποία ήταν παλαιότερα παντρεμένη με τον Αργεντινό συνθέτη Osvaldo Golijov, με τον οποίο όμως έχουν χωρίσει.

Όσο όμως και αν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά διατείνονται πως ο Pitt και η Oxman περνούν πολύ χρόνο μαζί και το ενδιαφέρον του πρώτου είναι σίγουρα ερωτικό δεν έχουν προχωρήσει σε σχέση.

Σύμφωνα δε με δηλώσεις του κύκλου του Pitt που φιλοξενεί το Ε! Η σχέση του ηθοποιού με την 42 καθηγήτρια είναι καθ′ όλα φιλική αν και τονίζουν πως τον έχει συναρπάσει η ευφυΐα της αλλά και πως ενδιαφέρεται «να την γνωρίσει περισσότερο και να μάθει από αυτή» και συμπληρώνουν πως η Oxman έχει άλλη σχέση με την οποία είναι ικανοποιημένη...

Open Image Modal
Riccardo Savi via Getty Images
Open Image Modal
Boston Globe via Getty Images
Open Image Modal
Boston Globe via Getty Images