Ματάκιας κρυβόταν σε σοφίτα μοντέλου του onlyfans και την κινηματογραφούσε γυμνή

Ο Γκερέρο πιάστηκε στην ταράτσα του σπιτιού καθώς προσπαθούσε να φύγει.
Open Image Modal
Men renovating an old house in rural Japan.
Susumu Yoshioka via Getty Images

Ένας νεαρός άνδρας συνελήφθη επειδή κρυβόταν στη σοφίτα μιας γυναίκας από το Νιου Χάμσαϊρ και την κινηματογραφούσε καθώς κοιμόταν.

Ο Μαουρίστιο Ντάμιαν Γκερέρο, ένας 20χρονος από τη Φιλαδέλφεια, συνελήφθη τον περασμένο μήνα στην ταράτσα του σπιτιού της γυναίκας. Σύμφωνα με τις αρχές είχε κάνει αντικλείδια που του επέτρεπαν να πηγαινοέρχεται στο σπίτι της. 

Το θύμα το οποίο ήταν μοντέλο του OnlyFans κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η μητέρα της άρχισε να ακούει περίεργους ήχους από τη σοφίτα.

Η νεαρή η οποία αναφέρεται μόνο ως «NR» από τα μέσα ενημέρωσης, είπε στους ερευνητές ότι ο άνδρας από τη Φιλαδέλφεια επικοινώνησε μαζί της τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, στο OnlyFans, όπου δημοσίευε περιεχόμενο για ενηλίκους για μέλη που πληρώνουν.

Κάποια στιγμή, υποσχέθηκε να αγοράσει στην «NR» μια τηλεόραση και μια σόμπα, οπότε του έδωσε τη διεύθυνσή της. Τότε άρχισε να γίνεται πιεστικός, ζητώντας να τη συναντήσει προσωπικά, παρά τις προσπάθειές της να τον κάνει να καταλάβει ότι δεν την ενδιέφερε.

Η γυναίκα είπε ότι ο Γκερέρο είχε προηγουμένως οδηγήσει 600 χιλιόμετρα και όταν έφτασε στο Νιου Χάμσαϊρ κοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του, έξω από το διαμέρισμά της. Αργότερα μετακόμισε στο σπίτι της μητέρας της, και παρόλο που δεν είναι σαφές πώς ο Γκερέρο έμαθε για τη νέα της διεύθυνση, τη βρήκε και άρχισε να την παρενοχλεί ξανά.

Μια μέρα, ο Γκερέρο φέρεται να τηλεφώνησε στην κοπέλα και εκείνη σοκαρίστηκε όταν τον είδε έξω από το σπίτι της μητέρας της. Του είπε να φύγει και να μην έρθει ποτέ ξανά εκεί, αλλά λίγες ώρες αργότερα ξύπνησε βλέποντάς τον να στέκεται στο διάδρομο και να την κοιτά. Ήταν μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής της.

Η «NR» είπε στις Αρχές ότι κάποια στιγμή έχασε για λίγες ώρες τα κλειδιά της, για να τα βρει αργότερα στο μέρος που υπέθεσε ότι τα είχε αφήσει αρχικά. Αποδείχθηκε ότι ο 20χρονος κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι, να κάνει αντικλείδια και στη συνέχεια να τα βάλει πίσω σαν να μην συνέβη τίποτα.

Από εκείνη τη στιγμή, ο Γκερέρο, μπορούσε να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι όποτε ήθελε, κάτι που συνέχισε να κάνει. Φέρεται να κρύφτηκε στη σοφίτα του σπιτιού, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να βγει και να αρχίσει να την καταδιώκει.

Ο Γκερέρο φαινόταν να μένει στη σοφίτα του σπιτιού για αρκετό καιρό, καθώς το ίδιο το θύμα βρήκε φαγητό, ακουστικά και ένα φλιτζάνι με ούρα μέσα. Αυτή και η μητέρα της είχαν καλέσει την αστυνομία όταν άκουσαν βήματα από τη σοφίτα και ο Γκερέρο πιάστηκε στην ταράτσα του σπιτιού καθώς προσπαθούσε να φύγει.

Η «NR» σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι η αστυνομία είχε βρει βίντεο της να κοιμάται γυμνή στο κρεβάτι της, στο τηλέφωνο του Γκερέρο. Προφανώς, ο νεαρός κατέβηκε από τη σοφίτα όταν το θύμα του αποκοιμήθηκε, έβγαλε προσεκτικά τα σεντόνια από το κρεβάτι της και κινηματογράφησε το γυμνό σώμα της, εστιάζοντας στα γεννητικά της όργανα.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Γκερέρο παραδέχτηκε ότι εισέβαλε στο σπίτι του Νιου Χάμσαϊρ, αλλά ισχυρίστηκε ότι το έκανε μόνο για να πάρει μια τηλεόραση και ένα φορητό καλοριφέρ που είχε αφήσει προηγουμένως στο διαμέρισμα της «NR». Παραδέχτηκε επίσης ότι την κινηματογραφούσε το βράδυ καθώς κοιμόταν.

Ο Γκερέρο κατηγορήθηκε για τέσσερα κακουργήματα. Βγήκε από τη φυλακή την περασμένη εβδομάδα αφού πλήρωσε εγγύηση 2.500 δολαρίων και αναγκάστηκε να βάλει βραχιόλι παρακολούθησης για να διασφαλίσει ότι δεν θα πλησιάσει την «NR», αλλά ούτε να ταξιδέψει πια στο Νιου Χάμσαϊρ.