Ουκρανοί αγρότες δημοπρατούν Ρωσικά άρματα μάχης «λάφυρα» του πολέμου

Θα δημοπρατηθούν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας.
Open Image Modal
.
https://opensea.io/

Έχετε πολλά χρήματα και θέλετε να βάλετε κάτι διαφορετικό στο γκαράζ σας; Θέλετε να ξεχωρίσετε από τους άλλους ζάμπλουτος που απλά επιλέγουν να αγοράσουν ακόμα μια Bugatti, Ferrari, Lamborghini;

Λογικά έχετε δει τα βίντεο των αγροτών που ρυμουλκούν τα εγκαταλελειμμένα ρωσικά άρματα μάχης με τα τρακτέρ τους ή άλλο γεωργικό εξοπλισμό.

Αυτά τα «λάφυρα» που κατασχέθηκαν αποφάσισαν να τα δημοπρατήσουν για να συγκεντρώσουν χρήματα για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας που έχει καταστραφεί ολοσχερώς στον συνεχιζόμενο πόλεμο με τη Ρωσία.
Τα τανκς θα πωλούνται ως NFT μέσω της αγοράς Ethereum NFT OpenSea.

Open Image Modal
.
https://opensea.io/
Open Image Modal
.
https://opensea.io/

Έχει οριστεί μια ελάχιστη προσφορά 250 Ethereum για τη δημοπρασία, η οποία ισούται περίπου με 700.000 δολάρια σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές μετατροπής.

Αυτό το είδος των χρημάτων μπορεί να σας αγοράσει ένα περιορισμένης έκδοσης supercar προσαρμοσμένο στα γούστα σας. Αλλά αυτό δεν θα είναι ποτέ τόσο ωραίο όσο ένα πραγματικό άρμα μάχης που κατασχέθηκε από πραγματικό πόλεμο.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε εάν αυτά τα NFT θα περιοριστούν μόνο σε ένα ψηφιακό στοιχείο και όχι στο πραγματικό τανκ, οι Ουκρανοί αγρότες λένε ότι η τιμή περιλαμβάνει τον στρατιωτικό εξοπλισμό που θα παραδοθεί στον αγοραστή.

Ισχυρίζονται επίσης ότι τα τανκς που πωλούνται δεν καταστράφηκαν και είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργίας.