Πρώτη γεύση από την συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ: Η αναφορά στην Νταϊάνα

Θα μεταδοθεί στις 7 Μαρτίου και το δίκτυο CBS έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα αποσπάσματα.
|

Το δίκτυο CBS έδωσε το βράδυ της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου, μία πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ. 

Η ειδική εκπομπή με τίτλο Oprah with Meghan and Harry, στην οποία ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μιλούν στην διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια θα μεταδοθεί στις 7 Μαρτίου και θα έχει διάρκεια δύο ωρών. 

Σε ένα από τα αποσπάσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η Όπρα ρωτά την εγκυμονούσα Μέγκαν «σιωπήσατε ή σας έκαναν να σωπάσετε;» και στη συνέχεια σημειώνει απευθυνόμενη στο ζευγάρι «έχετε πει ορισμένα σοκαριστικά πράγματα». 

Σε άλλο σημείο, ο Χάρι μιλά για την μητέρα του, την πρόωρα χαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα

«Είμαι πραγματικά ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ και σας μιλάω έχοντας πλάι μου τη σύζυγό μου. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν γι’ εκείνη [την Νταϊάνα] να περνάει αυτή τη διαδικασία μόνη της πριν από τόσα χρόνια. Είναι πολύ σκληρό αυτό που ζούμε και για τους δύο, αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλον», λέει ο Χάρι, ενώ στην οθόνη περνά η εικόνα της Νταϊάνα με τον γιο της. 

Τα θέματα που απασχολούν τη συνέντευξη, σύμφωνα με το δίκτυο, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα. Η Μέγκαν μιλά για την είσοδο της στη βασιλική οικογένεια, τον γάμο, την μητρότητα, το φιλανθρωπικό έργο της και βέβαια, πώς διαχειρίζεται τη ζωή της υπό την πίεση της δημόσιας έκθεσης. Επίσης, το ζευγάρι μιλά για την εγκατάσταση στις ΗΠΑ, τις ελπίδες και τα όνειρα του καθώς η οικογένεια μεγαλώνει. 

Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του ζεύγους από την στιγμή που ανακοίνωσαν την απόφαση τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020 και να ξεκινήσουν μία νέα ζωή.