Ai Key Takeaways

Σχετικά με αυτή την περίληψη

Η περίληψη δημιουργήθηκε αυτόματα με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να σας δώσει μια γρήγορη εικόνα των βασικών σημείων του άρθρου.

Οι περιλήψεις AI ενδέχεται να περιέχουν ανακρίβειες ή παραλείψεις. Για την πλήρη ενημέρωση, διαβάστε ολόκληρο το άρθρο.

  • Η Φαίη Σκορδά προετοιμάζει τη νέα της τηλεοπτική εκπομπή στον ΑΝΤ1, η οποία θα ξεκινά καθημερινά στις 09:50 το πρωί.
  • Το πρόγραμμα θα έχει τρίωρη διάρκεια, εστιάζοντας κυρίως στην ψυχαγωγία, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του Οκτωβρίου.
  • Στις συζητήσεις με τη διοίκηση του σταθμού τέθηκαν ζητήματα σχετικά με το μπάτζετ, τη σύνθεση του πάνελ και τη στελέχωση της ομάδας.
  • Η παρουσιάστρια επιθυμεί να διατηρήσει έμπιστους συνεργάτες, ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τον τίτλο της εκπομπής.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Προσθήκη της huffingtonpost.gr στην Google

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για τη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1. Η 46χρονη παρουσιάστρια, όπως είχε αποκαλύψει η HuffPost, είχε εδώ και αρκετές μέρες ένα προγραμματισμένο ραντεβού με τη διοίκηση του σταθμού ώστε να καθοριστούν όλες οι βασικές λεπτομέρειες για το νέο μαγκαζίνο που θα παρουσιάσει.

Στο δείπνο του ΑΝΤ1 στις αρχές της εβδομάδας, η Φαίη Σκορδά μίλησε σε πολύ θερμό κλίμα με τον Θοδωρή Κυριακού.

Αν και η αρχική σκέψη ήταν να τοποθετηθεί στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού, τελικά (όπως είχε γίνει τον Γενάρη με την Κατερίνα Καραβάτου) η Φαίη Σκορδά θα καλημερίζει το κοινό του ΑΝΤ1 στις 09.50, την ίδια ώρα δηλαδή που θα ξεκινάει η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τις καθημερινές.

Advertisement
Advertisement
Η Φαίη Σκορδα, με σύνολο Dolce&Gabbana, ανάμεσα στον Henning Tewes και τον Σάκη Ρουβά.

Φαίη Σκορδά: Μειωμένο μπάτζετ, ανεβασμένη διάθεση

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, συζητήθηκαν αρκετά πράγματα που ήθελε να γνωρίζει και η ίδια όχι μόνο για το περιεχόμενο της εκπομπής αλλά και το μπάτζετ της. Η ίδια, όπως ήταν φυσικό ήθελε να διασφαλίσει και συγκεκριμένους στενούς της συνεργάτες, που είχε δίπλα της τόσο στον ΣΚΑΪ όσο και στο MEGA.

Όσο για το πάνελ, το οποίο ακούγεται ότι θα περιορίζεται σε δύο ή τρία πρόσωπα, έχουν ήδη πέσει αρκετά ονόματα στο τραπέζι, ενώ η ίδια δεν είχε κρύψει την επιθυμία της να έχει μαζί της τον αγαπημένο και έμπιστο φίλο της, Άρη Καβατζίκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί μέχρι αυτή τη στιγμή, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα έχει τρίωρη διάρκεια και θα δίνει προτεραιότητα στην ψυχαγωγία χωρίς όμως να αγνοεί τα κυρίαρχα θέματα της επικαιρότητας ενώ η πρεμιέρα της θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο.

Όσο για την ίδια, προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος και περιμένει την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, στην οποία θα αποκαλυφθεί και ο τίτλος της εκπομπής της.