Ανακοίνωση ΕΠΟ για την υπόθεση με ντοπέ ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας

Τι αναφέρει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ποιες είναι οι νεότερες πληροφορίες.
via Associated Press

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση». Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση η ΕΠΟ τοποθετείται αναφορικά με την υπόθεση που έχει προκύψει για «ντοπέ» ποδοσφαιριστή του εθνικού μας αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίερς του dikisports, Έλληνας ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πριν εξεταστεί και το δεύτερο δείγμα, εντοπίστηκε θετικός στο πρώτο δείγμα ντόπινγκ μετά τον αγώνα με την Γεωργία.

via Associated Press

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ δηλώνουν άγνοια διότι τα δύο βασικά στελέχη της ομοσπονδίας (Τάκης Μπαλτάκος, Ιάκωβος Φιλιππούσης) επιστρέφουν την Τετάρτη (17/4) από την Αλβανία, ενώ. Εξάλλου, η ομοσπονδία ήταν κλειστή λόγω της απεργίας.

Πληροφορίες που μεταδίδει το ertsports αναφέρουν ότι ελήφθησαν οκτώ δείγματα διεθνών, από το συνεργείο το οποίο εκπροσωπεί το εργαστήριο της Λωζάνης (συμβεβλημένο με την UEFA). Το τριμελές συνεργείο ήρθε στην Αθήνα τη Δευτέρα (18/3), ημέρα συγκέντρωσης των διεθνών. Σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ζήτησαν να δοθούν δείγματα πριν πάνε οι παίκτες στα δωμάτια. Εκεί ελήφθησαν τα πρώτα τέσσερα δείγματα. Το συνεργείο των Ελβετών πήγε και την Τρίτη στο ξενοδοχείο της εθνικής για να πάρουν κι άλλα τέσσερα δείγματα.

Πάντως, τονίζεται ότι δεν κινδυνεύει με κάποια ποινή ούτε η Εθνική ομάδα, αλλά ούτε και ο σύλλογος του ποδοσφαιριστή. Όλα αυτά εν αναμονή των νεότερων εξελίξεων, αλλά φυσικά και των αποτελεσμάτων του δευτέρου δείγματος.

(με πληροφορίες από dikisports, ertsports)

Δημοφιλή